Κάτι που είναι καλοκαίρι. Λίγο το ότι είμαι παιδί των ’90s.  Λίγο η πρόσφατη επίσκεψη μου στο φοιτητικό camping του ΑΠΘ…

Η ιδέα για τη διαμόρφωση άλλης μιας playlist που θα παίζει όμως, μόνο ελληνικά των ’90s δεν άργησε να έρθει.

Έτσι αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζω μια playlist από καρδιάς, την οποία με το που πατήσετε το play θα ξεκινήσετε να χορεύετε σαν τρελοί!

 

Οπότε πάρτε βούρτσες, χτένες, στυλό ή οποιοδήποτε άλλο εύκαιρο μικρόφωνο έχετε κοντά σας και πατήστε το play!

 

 


Καλές Διακοπές!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.