Δύο διαδικτυακοί χαρακτήρες, η «Melisoula» Μελίνα Χατζηπαντελή και η «Agathiara» Βίκυ Βασιλακοπούλου, συναντήθηκαν στις 14 Ιουνίου σε ένα Secret Place στην Θεσσαλονίκη. Αφορμή ένας διαγωνισμός για να μαγειρέψουν και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και με τη νικήτρια, Αγγελική….

Τα πάντα ήταν έτοιμα και τις περίμεναν. Θετική ενέργεια και χαρά αιωρούνταν στην ατμόσφαιρα. Τριβελάκι με καλοκαιρινά λαχανικά και ανθότυρο ήταν η συνταγή και η Αγγελική με την Βίκυ ακολουθούσαν τις οδηγίες της Μελίνας, μαθαίνοντας μερικά από τα μυστικά της στην κουζίνα.

Για την συνταγή θα χρειαστείτε:

1 πακέτο τριβελάκι
(ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκεία σας)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
2 ξερά κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
3-4 φρέσκα κρεµµυδάκια ψιλοκοµµένα
4-5 μικρά κολοκυθάκια
2-3 µελιτζάνες φλάσκες
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κιλό ντομάτες χοντροκοµµένες
500γρ. ανθότυρο
µισό µατσάκι µαϊντανό ψιλοκοµµένο
αλάτι
ζάχαρη
πιπέρι
φρέσκια ρίγανη
Μάθε περισσότερα για την εκτέλεση στο melisoula.gr  και μέσα από το βίντεο που ακολουθεί!

Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο μπαλκόνι του Secret Place, έχοντας ως θέα όλη τη Θεσσαλονίκη κυριολεκτικά στο πιάτο!

Ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα, μοιραστήκαμε αστείες στιγμές, προβληματισμούς αλλά και ιδέες για τα διαδικτυακά μας σπίτια. Ευχαριστούμε πολύ τον ιδιοκτήτη για την φιλοξενία, αλλά και την ομάδα που κάλυψε το γεγονός.


 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συναισθηματική, αυθόρμητη, γεμάτη όνειρα και τόλμη. Επιλέγω να μην συμβιβάζομαι με τα πλαίσια, γι' αυτό και λάτρεψα την ενασχόληση μου με τα παιδιά. Αυτή ήταν μία από τις αιτίες ή τις αφορμές που με άλλαξαν σαν άνθρωπο. Παθιάζομαι με ό, τι κάνω και ό, τι κάνω στη ζωή μου το αγαπώ. Είμαι η Βίκυ Βασιλακοπούλου ή αλλιώς η “Αγαθιάρα”. Από μικρή συνήθιζα να γράφω τις σκέψεις μου όταν δεν μπορούσα να τις εκφράσω λεκτικά και το συνεχίζω... Το μότο της ζωής μου είναι “Και αυτό θα περάσει”!