Έχουμε αφήσει πλέον οριστικά πίσω μας το 2017 και διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του 2018.

Η χρονιά που έφυγε μας αφήνει με πολλές όμορφες στιγμές κι αυτό επειδή στο τέλος της χρονιάς πάντα θυμόμαστε μόνο τα καλά (ή έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον).

Καταλαβαίνω βέβαια ότι για κάποιους η χρονιά αυτή ήταν πιο εύκολη, ενώ για κάποιους πιο δύσκολη αλλά και τους μεν και τους δε μας ένωνε ένα κοινό!

Οι μουσικές αυτές που ακούγαμε την ώρα που ετοιμαζόμασταν για τη δουλειά, εκείνη την φορά που είχαμε κολλήσει στην κίνηση ή εκείνη την άλλη που περιμέναμε το λεωφορείο μέσα στη βροχή ή τότε που πιστεύαμε ότι δεν θα τελειώσουμε ποτέ από τις δημόσιες υπηρεσίες και εκείνη τη στιγμή έπαιξε το αγαπημένο μας τραγούδι.

Αυτές είναι και κάποιες από τις μουσικές που θα μας κάνουν συντροφιά για λίγο ακόμα μέσα στο 2018.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.