Ο Δεκέμβριος είναι εδώ κι εμείς μετράμε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα! Τα σπίτια και η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της, τα λαμπάκια κρύβονται σε κάθε γωνιά για να σου θυμίζουν ότι έρχονται τα Χριστούγεννα και να σε κάνουν να χαμογελάς.

Η περίοδος αυτή είναι από τις πιο όμορφες όλου του χρόνου καθώς ότι κι αν έγινε την χρονιά που φεύγει, εμείς κρατάμε μόνο τα θετικά (δεν θέλω να πιστέψω ότι συμβαίνει το αντίθετο).

Τα Χριστούγεννα είναι από τις ομορφότερες γιορτές του χρόνου και δίχως μουσική, γιορτή δεν γίνεται! Αν είστε λοιπόν απ’ αυτούς που ακόμα δεν έχετε στολίσει ή αν απλά θέλετε να μπείτε σε X-mas mood, τότε δεν έχετε παρά να πατήσετε το play!

Holly Jolly Christmas to everyone!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.