Ένα στιγμιότυπο που θα μείνει στην ιστορία των Live εκπομπών της ελληνικής  τηλεόρασης. Οι δύο παρουσιάστριες είναι ήρεμες και παρουσιάζουν το θέμα τους καθώς παρεμβάλλεται ο Θέμης Γεωργαντάς για να κάνει την παρουσίαση των δώρων της εκπομπής. Το σχόλιο του ως προς τον τίτλο της συγκεκριμένης ζώνης της εκπομπής είναι απλά καθηλωτικό, αφού και οι δύο παρουσιάστριες  χάνουν τα λόγια τους και μένουν αποσβολωμένες παρά την μεγάλη τους εμπειρία στον τηλεοπτικό φακό.

Ο Θέμης μας μάλλον την «πάτησε» αφού τον έδιωξαν στην μακρινή Αυστραλία, που είναι και καλοκαίρι τώρα… Πραγματικά, δεν θέλω να ξέρω τι μπορεί να έγινε μετά στα παρασκήνια… Είναι γνωστό το καυστικό χιούμορ και το πείραγμα που συνηθίζει να κάνει ο παρουσιαστής πολλές φορές στους συναδέλφους του. Αλλά βρε Θέμη, καλό θα είναι να μην ξεπερνάμε τα όρια και να μην θίγουμε την προσωπική ζωή των άλλων. Ειδικά όταν συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες τα διαζύγια, εσύ γιατί έχεις τέτοιο ταμπού…;

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συναισθηματική, αυθόρμητη, γεμάτη όνειρα και τόλμη. Επιλέγω να μην συμβιβάζομαι με τα πλαίσια, γι' αυτό και λάτρεψα την ενασχόληση μου με τα παιδιά. Αυτή ήταν μία από τις αιτίες ή τις αφορμές που με άλλαξαν σαν άνθρωπο. Παθιάζομαι με ό, τι κάνω και ό, τι κάνω στη ζωή μου το αγαπώ. Είμαι η Βίκυ Βασιλακοπούλου ή αλλιώς η “Αγαθιάρα”. Από μικρή συνήθιζα να γράφω τις σκέψεις μου όταν δεν μπορούσα να τις εκφράσω λεκτικά και το συνεχίζω... Το μότο της ζωής μου είναι “Και αυτό θα περάσει”!