Απολεπίστε τα νύχια σας! Ναι γιατί όχι; Δεν είναι μόνο τα πόδια ή το πρόσωπο μας που χρειάζεται απολέπιση. Υπάρχουν και αλλά μέρη του σώματος μας όπως τα νύχια.

Έτσι λοιπόν, καλό θα είναι να τα περιποιούμαστε, μιας και τα χέρια μας είναι αυτά που πολύ συχνά οι άλλοι παρατηρούν πάνω μας, είτε για λόγους αισθητικής, είτε για θέματα υγείας (εφόσον γνωρίζουμε πως πολλές ασθένειες από τις οποίες μπορεί να νοσήσουμε φαίνονται από τα νύχια μας).

Για όμορφα νύχια ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο με 2 φλιτζάνια ζάχαρη (ναι, τη ζάχαρη!) Και τρίψτε σε όλα τα χέρια, ειδικά όμως στα νύχια σας και στα πετσάκια.
  1. Αφήστε το για 15 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το με μια ζεστή, υγρή πετσέτα.

*Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, και δρα προστατευτικά και ενισχυτικά στα νύχια. Η ζάχαρη βοηθάει να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα γύρω από τα πετσάκια σας.

Τέλος βάψτε τα νύχια σας! Nα είστε σίγουρες πως μετά την απολέπιση το μανό σας θα διαρκέσει περισσότερο. Προσέξτε όμως πριν να έχετε εξασφαλίσει πως περάσατε μια στρώση βάσης η οποία προστατεύει το νύχι σας από το να κιτρινίσει απ’ το χρώμα του μανό.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Georgia K.

Σίγουρα θα την αναγνωρίσεις μέσα στο πλήθος από τα μαλλιά της. Συνήθως τα απογεύματα θα την βρεις στο πάρκο της γειτονιάς, να βγάζει βόλτα την αγαπημένη της Ρούμπι (λευκή σκυλίτσα με μαύρο μάτι). Είναι αλήθεια πως είναι τόσο φιλόζωη, που δυσκολεύεται να σκοτώσει και κουνούπι. Ζει στο Κιλkίς, στον ελεύθερο της χρόνο βοηθάει τον φιλοζωικό σύλλογο της πόλης και άλλοτε προγραμματίζει ταξιδάκια. Οι ασχολίες τις δεν τελειώνουν εδώ. "Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να ναι περιποιημένη.", πιστεύει η ίδια! Η Georgia σπούδασε Αισθητικός και βρίσκεται μαζί μας για να μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης.