Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα κομμάτι κλειδί για την εμφάνιση σου κι ολοκληρώνουν κάθε outfit που θα επιλέξεις!

Δίνουν στιλ ,σε προστατεύουν από τον ήλιο κι είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες!

Η μόδα αλλάζει συνεχώς κι επηρεάζει ακόμα και τα αγαπημένα σου sunglasses!

Εδώ θα σου δείξω ποια trends  ξεχώρισα!

  1. Cat-eye glasses!

Τα γυαλιά  ηλίου που έχουν σχήμα  το μάτι της γάτας έκαναν  την εμφάνιση τους πριν 2 σεζόν. Απλά φέτος, τα συναντάς πιο έντονα στα καταστήματα οπτικών! Επέλεξε σκελετό floral για πιο bohemian look ή total black για πιο safe επιλογή! Ο χρωματιστός σκελετός είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, αν θέλεις να τραβήξεις  τα  βλέμματα!

2. Sunglasses με διπλό σύρμα!

Τα συγκεκριμένα sunglasses είναι ένα πάντρεμα του κλασικού με το μοντέρνο! Θυμίζει αρκετά τα γυαλιά τύπου Ray ban κι έρχεται το διπλό σύρμα για να το κάνει και πιο σταθερό στο πρόσωπο σου αλλά και πιο trendy! Ξεχωριστή επιλογή είναι αυτά που έχουν χρωματιστό φακό!

3. Butterfly wings!

Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου trend! Είναι τα γυαλιά αυτά που έχουν το σχήμα της πεταλούδας, για την ακρίβεια τα φτερά  της πεταλούδας! Είναι  πολύ σικάτα και σου προσδίδουν γοητεία! Θα τα συναντήσεις με strass ή animal prints ή ακόμα και με ρίγες στο σκελετό τους!


Τα trends στα γυαλιά είναι πολλά, εσύ διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Nikoleta Zoidou

Η Νικολέττα αγαπά την μόδα και εργάζεται ως style advisor σε γνωστή εταιρία ρούχων. Παντρεμένη και μανούλα ενός υπέροχου αγοριού, λατρεύει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της. Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει τα ταξίδια και της αρέσει η μαγειρική.