Τι και εάν έχει έρθει η άνοιξη, πάντα θα υπάρχουν εκείνοι οι οποίοι αρνούνται να ξεκινήσουν τη γυμναστική και να χαρούν μια υπαίθρια προπόνηση ή ακόμα να πάνε με όρεξη στο γυμναστήριο και να προετοιμαστούν δυναμικά για το καλοκαίρι!

Δε θέλω όμως να περάσει το δικό σας και για αυτό το λόγο σας έχω τη λύση. Δεν πρόκειται να σας προτείνω ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο είναι εύκολο απλά να γίνει στο σπίτι. Αντιθέτως, θα δείτε πως μπορείτε εύκολα και διασκεδαστικά να γυμναστείτε στο σπίτι με τα έπιπλα του κάθε δωματίου.

Συγκεκριμένα, παρακάτω θα δείτε πώς μια Ισπανίδα fitness instructor κάνει τέλειες ασκήσεις γυμναστικής, χρησιμοποιώντας μόνο το κρεβάτι της, μια καρέκλα, τον καναπέ και ένα τραπεζάκι. Με αυτόν τον τρόπο, θα γυμναστείτε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι χωρίς να κουραστείτε ιδιαίτερα. Αν μάλιστα θέλετε να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, καλέστε έναν φίλο ή μία φίλη και κάντε ένα challenge για το ποιος μπορεί να κάνει καλύτερα αυτές τις ασκήσεις ή άλλες τις οποίες μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε εσείς οι ίδιοι.

Γυμναστική στο κρεβάτι

https://youtu.be/obCCTCOUzyU

Γυμναστική στον καναπέ

Γυμναστική με το τραπεζάκι του σαλονιού

https://youtu.be/AvxsPtpix8c

Γυμναστική με μία καρέκλα

https://youtu.be/rJE7pmDozJE

Μια εξίσου ωραία ιδέα για γυμναστική στο σπίτι είναι να προμηθευτείτε κάποια μικρά όργανα γυμναστικής, όπως βαράκια, μπάλες, σχοινάκι και κάποιο στρώμα για ασκήσεις, να φτιάξετε μια γωνιά στο σπίτι με κάποια ραφάκια και να δημιουργήσετε έτσι, ένα μίνι οικιακό γυμναστήριο. Βλέποντας τα, θέλοντας και μη θα την κάνετε τη γυμναστική σας που και που.

Να και κάποιες ιδέες για να φτιάξετε τη δική σας γωνιά.

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Xamatzi

Ονομάζομαι Χρύσα Χαμαμτζή και είμαι φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ. Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και δηλώνω ερωτευμένη με την πόλη μου. Αυτό που με χαρακτηρίζει, είναι ότι μιλάω πολύ και “πάσχω” από τη ψυχική νόσο της τελειομανίας. Αυτό που μου δίνει ενέργεια, είναι η γυμναστική και το χαμόγελο της μαμάς μου. Η μεγάλη μου αδυναμία είναι τα σκυλιά και ο μεγαλύτερος μου φόβος η μοναξιά. Στους ανθρώπους με απωθεί η αγένεια και με ελκύει η αποφασιστικότητα. Η δημοσιογραφία για μένα είναι τρόπος ζωής, καθώς με συναρπάζει το γεγονός πως θα μεταδώσω μια πληροφορία ή ένα μήνυμα στο κοινό, και με αυτό τον τρόπο θα τους δημιουργήσω ένα οποιοδήποτε συναίσθημα. Αυτό που επιδιώκω και ονειρεύομαι ; Mια δική μου ραδιοφωνική εκπομπή.