Το Αγκαπημένο το συνάντησα τυχαία μια μέρα μέσα στα διαδικτυακά μονοπάτια του Instagram  και το αγκάπησα από την πρώτη στιγμή, αφού τα βιντεάκια του μου προσέφεραν γέλιο.

Το Αγκαπημένο ή αλλιώς ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ηθοποιός της νέας γενιάς, θα έλεγε κανείς. Πολλοί τον γνωρίζουν από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Κάρμα».

Oι πιο θεατρόφιλοι από τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις όπως η «Μεγάλη Χίμαιρα», που είναι η πιο πρόσφατη και θα παίζει μέχρι της 11 Ιουνίου στο Θέατρο Πορεία.

Στους περισσότερους νέους έγινε γνωστός και αγκαπήθηκε μέσω των video και των instastory που αναρτεί καθημερινά, πλέον, στο λογαριασμό του στο instagram @motho_naios.

Αυτό που βλέπουμε ουσιαστικά στον λογαριασμό του είναι μια ευφάνταστη περσόνα που έχει επινοήσει ο ίδιος και μέσα από αυτή εκτονώνει όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια που έχει, καθώς απ’ ότι φαίνεται έχει πολύ και δεν εξαντλείτε ποτέ!

Το εντυπωσιακό σε αυτό είναι το πόσο έχει «συμφιλιωθεί» το Εγώ και ο Εαυτός του με αυτήν την περσόνα, για να βλέπουμε εμείς κάτι τόσο φυσικό και φιλικό ταυτόχρονα προς εμάς.

Ό, τι άλλο και να σας πως είναι περιττό, η σκυτάλη στο Αγκαπημένο παρακαλώ:

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.