Είναι η έκφραση-κλισέ που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τη μέρα του γάμου μιας κοπέλας. Η νύφη είναι το επίκεντρο της προσοχής και ανταλλάζει όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ωστόσο, μια νύφη κατάφερε να δώσει απερίγραπτη χαρά σε ένα αξιολάτρευτο πλάσμα, που μάλλον χάρηκε περισσότερο με το γάμο της παρά αυτή!

Το υπέργλυκο κοριτσάκι έκανε βόλτες με τη μαμά της, όταν είδε τη Shandace Robertson ντυμένη νύφη να περπατάει στο δρόμο και έμεινε κυριολεκτικά άφωνη, καθώς νόμιζε πως είναι η «πραγματική πριγκίπισσα» από το αγαπημένο της βιβλίο. Η νύφη αντιλήφθηκε τον ενθουσιασμό της μικρής και σταμάτησε να της μιλήσει. Μάλιστα της έδωσε ένα λουλούδι από την ανθοδέσμη της και η μικρή απλά μαγεύτηκε.

H Shandance δήλωσε, πως αυτό το μικρό περιστατικό έκανε τη μέρα ακόμα πιο όμορφη και αναπολούσε την αθωότητα και τη χαρά της μικρής για βδομάδες μετά. Τη συνάντησε σε μια στιγμή άγχους και έντασης, καθώς έψαχναν το τέλειο μέρος για να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο της, αλλά ανέφερε πως τελικά δεν έχει νόημα να προγραμματίζεις τα πάντα, καθώς έδωσε χαρά σε ένα μικρό παιδί και τελικά αυτό είχε νόημα.

Εμείς θα πούμε πως είναι μια από τις πιο όμορφες ιστορίες που διαβάσαμε τελευταία και πως δεν είναι κακό να έχουμε και λίγη φαντασία, καθώς η μαγεία έρχεται σε αυτούς που την πιστεύουν και έχουν μέσα τους καλοσύνη!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Kiki Tsani

Είμαι η Κική Τσάνη και σπουδάζω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία δηλώνω πλέον και ως τόπο καταγωγής(δεν είναι). Λατρεύω το χειμώνα, διαβάζω με μανία ο,τι βρεθεί στα χέρια μου, παρακολουθώ συστηματικά αμέτρητες σειρές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καφές είναι εθισμένος σε μένα και παρατηρώ διεξοδικά τους πάντες και τα πάντα γιατί οι καλύτερες ιστορίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δημοσιογραφία για μένα είναι απόλυτη επιλογή και κόντρα ρόλος ταυτόχρονα, διότι το μόνο που με ευχαριστεί είναι να μεταδίδω ιστορίες, εμπειρίες και φυσικά να σχολιάζω αλλά τρομάζω στην ιδέα αλληλεπίδρασης με το ανθρώπινο είδος.