Πόσα θέλω να σου πω κάθε φορά που σε βλέπω και νομίζω πως κάποιες φορές τα λόγια μου είναι φτωχά να περιγράψουν όσα σκέφτομαι και νιώθω. Οι λέξεις δεν επαρκούν και εγώ τα χάνω, σαστίζω, χαμηλώνω το βλέμμα. Ξέρω όμως πως σ’ αγαπώ απόλυτα. Είσαι τόσο εύθραυστος, τόσο μοναδικός και ιδιαίτερος. Γεμάτος ενθουσιασμό. Φοβάμαι όμως όταν ο κόσμος γύρω σου είναι κακός, σκληρός και δύσκολος.

Σε κοιτάζω και εύχομαι να ζήσω μαζί σου όλα τα στάδια της ζωής. Γιατί είσαι ο εαυτός σου. Είσαι αυτός που αγαπάω. Μακριά από καλούπια. Ένας άντρας δυναμικός και ανεξάρτητος. Γεννημένος νικητής. Αγάπησέ με μ’ όλη σου την καρδιά όπως και εγώ. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει όπως και εγώ. Πιάσε το χέρι μου και προχώρα.

Πάντα στη ζωή μου, ονειρεύομαι. Όταν ήρθες εσύ στη ζωή μου, κατάλαβα πως τα όνειρα μπορεί να έχουν σάρκα και οστά. Έτσι ξαφνικά κάποια στιγμή στη ζωή σου έρχεται μια νεράιδα και μ’ αγγίζει με το ραβδί της. Έτσι ξαφνικά όλα αλλάζουν, οι νύχτες μου αποκτούν χρώμα και τα όνειρά μου βάφονται με τα πιο έντονα και ανεξίτηλα χρώματα και κάνω μαζί σου ταξίδια μακρινά…

Στα μάτια σου βρήκα τη λάμψη που πάντα έψαχνα. Στα χείλη σου τη γλύκα που πάντα αναζητούσα. Στο πρόσωπό σου τη γοητεία και την παιδικότητα και στην καρδιά σου τη ζεστή φωλιά που ζητούσα. Σου προσφέρω απλόχερα την αγάπη μου, μοιράζομαι μαζί σου τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου και δε διστάζω να σου εκφράσω τα συναισθήματα μου.

Πάντα περιμένω να έρθεις να σε δω. Πάντα περιμένω να μου κάνεις το χατίρι γιατί σ’ αποζητάω, σε λαχταράω, σε χρειάζομαι τόσο. Πάντα περιμένω να έρθεις να σου δώσω ένα ξαφνικό, σβουριχτό φιλί ακόμη κι αν σαστίζω και φοβάμαι πως θα μου θυμώσεις. Πάντα περιμένω να έρθεις να σου κάνω μια αγκαλιά και να σου ψιθυρίσω κλεφτά πως “Είσαι ο καλύτερος και σ’ αγαπάω πολύ πολύ”

 

Θα έρθεις αγάπη μου;

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.