Μπορεί για πολλούς το καλοκαίρι να σημαίνει παραλία, εξοχικό και νησί, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που περνούν τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού στην πόλη, καθώς οι υποχρεώσεις τους δεν επιτρέπουν εξορμήσεις.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να πούμε σε εσάς πως τίποτα δεν έχετε να ζηλέψετε από τις διακοπές των φίλων σας, καθώς η πόλη διαθέτει πολλές επιλογές για καλοκαιρινές εξόδους. Μία από αυτές είναι τα θερινά σινεμά, που τα τελευταία χρόνια επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, προσελκύοντας τόσο τους νέους, όσο και τους παλαιότερους.

Στην πόλη μας έχουμε πληθώρα θερινών σινεμά και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα.

Σινεμά με Θέα, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Σινεμά με Θέα άνοιξε τις πύλες του το 2015, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και από τότε έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Το ειδυλλιακό τοπίο από το rooftop και οι ξεχωριστές προβολές ταινιών, μετέτρεψαν αυτό το εγχείρημα σε θεσμό του καλοκαιριού για τους Θεσσαλονικείς. Το rooftop αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του τέλη Ιουνίου με προγραμματισμένες ταινίες που θα ανακοινωθούν εδώ.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Κτήριο Μ2 (Rooftop)

Σινέ Ναταλί

Το θερινό Σινέ Ναταλί βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήδη από το 1970, και αποτελεί θρυλικό σημείο της πόλης. Οι προβολές έχουν ήδη ξεκινήσει, με δημοφιλείς ταινίες, σε ένα περιβάλλον άκρως καλοκαιρινό. Βρείτε λεπτομέρειες εδώ.

Σινέ Ναταλί, Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, Τηλ.: 2310-829457

Σινέ Απόλλων

Θα το βρεις σε στενό στην Βασιλέως Γεωργίου, σε παρόμοιο κλίμα με το Σινέ Ναταλί και ατμόσφαιρα χαλαρωτική, αφού το σκηνικό με τα τραπεζάκια ανάμεσα στα καθίσματα προσδίδει ύφος οικείο και φιλικό. Οι προβολές έχουν αρχίσει και μπορείς να τις βρεις εδώ μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Σινέ Απόλλων, Σαρανταπόρου 4, Τηλ.: 2310-828642

Σινέ Alex

Το Σινέ Alex είναι ένα από τα παλαιότερα της πόλης και λειτουργεί από το 1968, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας το κατάλληλο περιβάλλον για τις νύχτες του καλοκαιριού, μεταφέροντάς μας εκτός πόλης. Αξίζει να το επισκεφτείς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, βρίσκοντας τις προβολές εδώ.

Σινέ Alex, Αγ. Σοφίας & Ολύμπου, Τηλ.: 2310-269403

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…