Η Κορέα πλέον θεωρείτε πρωτοπόρα σε ότι αφορά την ομορφιά και όχι αδίκως, αφού η βιομηχανία ομορφιάς της μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο με τα δημιουργήματα της.

Αφού μετά από τις μοναδικές μάσκες με τα εκπληκτικά αποτελέσματα, αλλά και τις τόσο προσεγμένες συσκευασίες των προϊόντων τους, προχωρά σε ένα νέο trend, το Jamsu που στόχο έχει ένα απολύτως φυσικό και ματ μακιγιάζ.

Ας τα πάρουμε όμως  από την αρχή.  Η λέξη jamsu σημαίνει βουτάω/ βυθίζω κι αυτό ακριβώς θα πρέπει να κάνετε και εσείς με το μακιγιάζ σας. Δηλαδή, να φτιάξετε την βάση σας όπως την κάνετε κάθε φορά και έπειτα να βουτήξετε το πρόσωπο σας σε ένα μπολ με νερό, για 10 δευτερόλεπτα αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, 15 για μικτή και 30 για ξηρή.

Σας μπέρδεψα ε; Ας το δούμε πιο αναλυτικά:

  1. Τοποθετείς τη βάση σου: Primer, Makeup, concealer.
  2. Φτάνοντας στο σημείο όπου πρέπει να τοποθετήσεις την πούδρα, απλώνεις μια γενναιόδωρη ποσότητα πούδρας σταθεροποίησης (όπως κάνεις και όταν κάνεις baking). Προσπάθησε να την τοποθετήσεις με ένα φαρδύ πινέλο καθώς θα σε διευκολύνει στην τοποθέτηση.
  3. Βουτάς το πρόσωπο σου στο μπολ με κρύο νερό.
  4. Με μια καθαρή και στεγνή πετσέτα σκουπίζεις ταμποναριστά το πρόσωπο σου.


Αποτελέσματα δεν μπορώ να σου εγγυηθώ με σιγουριά, καθώς τα video που επιχειρούν αυτό το trend στο youtube είναι ουκ ολίγα, ενώ οι αντιδράσεις τους ποικίλουν. Ωστόσο, σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις και να μας πεις τις εντυπώσεις σου.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.