Τα μαντήλια είναι ένα αξεσουάρ που δεν χρησιμεύει απαραίτητα μόνο για να στολίζει το λαιμό μας, καθώς τα τελευταία χρόνια επιλέγεται όλο κι από περισσότερες κοπέλες ως αξεσουάρ για τα μαλλιά τους.

Μπορεί να φορεθεί είτε σαν κορδέλα, είτε να καλύψει όμορφα το λαστιχάκι που έχετε χρησιμοποιήσει για να μαζέψετε τα μαλλιά σας, κάνοντας το στυλ σας ακόμα πιο ιδιαίτερο. Την κορδέλα αυτή μπορείς να την φτιάξεις μόνη σου επιλέγοντας απλά το αγαπημένο σου μαντήλι και δένοντας το στα μαλλιά σου. Βέβαια αν κάνεις και μια βόλτα στα μαγαζιά, θα βρεις πολλά headband που σίγουρα κάποιο από αυτά θα ταιριάζει στο στυλ σου. Εμείς βρήκαμε για εσάς, μερικά από τα πιο όμορφα headband της αγοράς, και σας τα προτείνουμε!

Pull and Bear 5,99

 

Oysho 9,99€

 

H&M 6,99€

 

Σετ Μαντήλια Zara 9,99€

 

ASOS 8,11€

 

Accessorize 3,90€

 

Zara 7,99€

 


Το μαντήλι, ή αλλιώς headband, είναι αυτό που θα δώσει ζωντάνια στο οποιοδήποτε σύνολο σας. Ταιριάζει σε μακρυά αλλά και κοντά μαλλιά, μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, στην πόλη ή στην παραλία… Εσείς ακόμα να επιλέξετε το δικό σας;

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.