Εάν πλήττεις και βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, μάλλον ήρθε η ώρα να πας σινεμά και να δεις την νέα ταινία οι «Τέλειοι Ξένοι», που  παίζει στην μεγάλη οθόνη ήδη από τις 15 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μία κωμωδία σε συνδυασμό με δράμα υπό την σκηνοθεσία και το σενάριο του Θοδωρή Αθερίδη. Στην ταινία αυτή, λοιπόν, μία παρέα αποφασίζει να παίξει ένα τολμηρό παιχνίδι. O καθένας θα μπορεί να ψάξει το κινητό του άλλου, χωρίς περιορισμούς, αφού όλοι τους πιστεύουν πως δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ τους. Τι θα συμβεί όμως όταν αποκαλύπτονται πράγματα που κανείς δε φανταζόταν; Ποια θα είναι η συνέχεια στις ζωές όλων τους; Η σύγχρονη κοινωνία και οι διαπροσωπικές σχέσεις αποτυπώνονται εύστοχα από ένα έμπειρο καστ ηθοποιών, σε μία ταινία βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Πάολο Τζενοβέζε, «Perfetti Sconosciuti».

Πρωταγωνιστές είναι οι: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, ΆλκιςΚούρκουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου και Γιάννος Περλέγκας σε μία ταινία για γέλια αλλά και για κλάματα!

Δες το trailer!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…