Με αφορμή το 30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειου Ελλάδος που διήρκησε από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, διοργανώθηκε για την τελετή λήξης 20/11 ποδηλατοδρομία με σύνθημα “Ορθοπεταλιές για τον Διαβήτη”.

Για πρώτη φορά στο συνέδριο παρουσιάστηκαν νέες φαρμακευτικές ουσίες, καθώς και νέες θεραπευτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, με καλεσμένους διεθνώς διακεκριμένους καθηγητές από όλο τον κόσμο και με έμφαση την εκπαίδευση των ιατρών στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη διαβήτη. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το επιστημονικό κι ερευνητικό της ΔΕΒΕ όλα αυτά τα χρόνια.

%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b1-3
Αυτή η πολλή όμορφη ενέργεια έκλεισε με μία ποδηλατοδρομία σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης, στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Κυριακής, με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση. Έτσι, μικροί και μεγάλοι ανέβηκαν στα ποδήλατα τους και ξεκίνησαν την προκαθορισμένη διαδρομή δίνοντας το δικό τους μήνυμα για μια “γλυκιά” ζωή!

%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b1

Νικητές αποχώρησαν όλοι όσοι έλαβαν μέρος, με μετάλλια και διαφημιστικά δώρα!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Ioanna Zarotiadou

Η Ιωάννα ήρθε σε τούτο εδώ τον κόσμο κάπου στην δεκαετία του 90’, πάππου προς πάππου Σαλονικιά. Θα ήθελε πολύ να έχει αδέλφια, αλλά ήρθαν οι φίλοι στην ζωή της να καλύψουν αυτό το κενό. Όταν την ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει έλεγε, «Θέλω να φτιάξω ένα μεγάλο σπίτι για τα παιδάκια που δεν έχουν γονείς και για ανθρώπους που δεν έχουν σπίτι και πεινάνε», (ακόμα το θέλει). Αργότερα απαντούσε «Εγκληματολόγος», το πολύ το CSI σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες δεν κάνει καλό! Ακολούθησε μια μεγάλη αγάπη για την μαγειρική, της άρεσε όμως και η διακοσμητική, αα και η αισθητική , να μην ξεχάσω και την μόδα και... κάπου εκεί βρήκε τον τρόπο να τα κάνει όλα παράλληλα και είπε, «Θα γίνω δημοσιογράφος και θα κάνω μια εκπομπή που θα τα συνδυάζει όλα»! Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Α.Π.Θ και μπορείτε να την γνωρίσετε στην agathiara.gr.