Με αφορμή τη μέρα των ερωτευμένων, οι «Αγαθιάρες» βγήκαν στο δρόμο για να ρωτήσουν τις απόψεις σας.

Η Κική, η Λίνα και η Χρύσα περπάτησαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Μερικοί από εσάς απαντήσατε με ενθουσιασμό ενώ άλλοι, μόλις ακούγατε για τη μέρα, φεύγατε τρέχοντας! Είναι και αυτό βέβαια μια απάντηση.

Είτε γιορτάζεις αυτή τη μέρα, είτε όχι, είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις με το ταίρι ή ακόμα καλύτερα με φίλους –για να κράζεις τα ταίρια!

Η Γιώτα κοιτάζοντας το Γιάννη είπε πως η μέρα γιορτάζεται κυρίως από γυναίκες, αλλά εξακολουθούν  μετά από καιρό να κάνουν συμβολικά δώρα ο ένας στον άλλον. Στην ερώτηση για το πιο ωραίο δώρο που έχει λάβει, η Γιώτα ντράπηκε να απαντήσει, αλλά ο Γιάννης, με κάμαρι, την πρόδωσε και είπε πως συνήθως της παίρνει εσώρουχα.

Ο Παντελής, ο Άγγελος και ο Χάρης είχαν τρομερή όρεξη για συζήτηση, πειράζοντας ασύστολα ο ένας τον άλλον για τη μέρα. Ως πιο ιδιαίτερο δώρο, ο ένας από αυτούς ανέφερε ένα μπουκέτο με εκατό τριαντάφυλλα, εκ των οποίων το ένα ήταν πλαστικό.

«Θα σε αγαπάω μέχρι να μαραθεί και το τελευταίο», ήταν η ατάκα που συνόδευσε το δώρο. #ναι_το_έκανε

Ο Πάνος  και η Δήμητρα είναι φρέσκο ζευγάρι και φέτος θα γιορτάσουν για πρώτη φορά. Όταν ρωτήσαμε για το αν έχουν ετοιμάσει τα δώρα τους, ο Πάνος απάντησε με ένα απόλυτο και αφοπλιστικό ναι, ενώ η Δήμητρα φάνηκε πως ακόμα το επεξεργάζεται.

Οι κυρίες Αλίκη και Μαρία τόνισαν πως αυτή η μέρα είναι για μικρότερες ηλικίες, ωστόσο είναι ωραίο να κάνουμε τις καθημερινές, Κυριακές. «Και που ξέρετε κορίτσια, μπορεί εκείνη τη μέρα να εμφανιστεί ο κρυφός  σας θαυμαστής».

Η Βάσω και ο Βασίλης, το κλασικό ερωτευμένο ζευγάρι, χαίρονται αυτή τη μέρα και διατηρούν ακόμα το θεσμό των δώρων, με σοκολατάκια, αρκουδάκια και κοσμήματα.

«Δε μου κάνει δώρα εκείνη τη μέρα, αλλά μου κάνει όποτε του ζητήσω», είπε η κυρία Λίτσα.

Ο Άγγελος έχει γεμίσει όλο το αυτοκίνητο μπαλόνια, λουλούδια, σοκολάτες, καρδούλες και ό,τι σχετικό με την ημέρα και εμφανίστηκε κάτω από το σπίτι της Χρύσας.

Ευχόμαστε όλοι, δεσμευμένοι και μη, να περάσετε τέλεια εκείνη τη μέρα!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

be2live team

Το όνομά της δεν είναι τυχαίο, είναι το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο στην στάση του λεωφορείου, η διπλανή παρέα στο μπάρ, ο κολλητός σου που μόλις χώρισε... Ναι! Αυτό το τυπάκι της διπλανής πόρτας που την έχει πατήσει παραπάνω από μία φορά, σαν την be2live μας. Στο πλευρό της βρίσκονται φίλοι και μη, πρόθυμοι να αποτρέψουν άλλο ένα στραβοπάτημα της ή ακόμα να μοιραστούν την δική τους ιστορία μαζί σας. Η στήλη του gameofthoughts ανυπομονεί για την δική σου ιστορία, σε ένα παιχνίδι αληθινών σκέψεων. Και να θυμάσαι, πως το πιο σημαντικό όταν την πατάς είναι να χαμογελάς!