Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας είναι αφιερωμένο στο να συνδεθούμε με ανθρώπους.

Μια πραγματική σύνδεση, είναι η σχέση που μπορείς να έχεις με κάποιον τον οποίο θα μπορείς να είσαι ο αληθινός σου εαυτός χωρίς δεύτερες σκέψεις. Είναι ο άνθρωπος που μπορείς να μοιραστείς χωρίς φόβο ό,τι έχεις στην καρδιά σου,κάθε σου σκέψη,μυστικό,να ζητήσεις εξηγήσεις για κάθε σου αμφιβολία. Νιώθεις άνετα επειδή γνωρίζεις ότι θα απαντήσει με αγάπη, καλοσύνη, και χάρη.

Είναι ο άνθρωπος που διώχνει το χωρίς και σε κάνει να θέλεις το μαζί.

Αυτή η σύνδεση με ένα άνθρωπο δεν πραγματοποιείται εύκολα. Πρέπει να αποδεχθείς το ρίσκο και τον κίνδυνο του να εμπιστευθείς κάποιον άλλον άνθρωπο όσο και τον εαυτό σου. Η δυσκολία είναι στο ότι ελοχεύει τον κίνδυνο να πληγωθείς .Αν συμβεί αυτό, θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα ενεργείς μόνο γι’ αυτόν, θα κοιτάς ύποπτα κάθε νέα κίνηση ενός άλλου ανθρώπου. Δε θα εμπιστεύεσαι κανέναν. Η λύση να ψάξεις αυτό το αίσθημα σύνδεσης σε αντικείμενα είναι πολύ πιθανή, αλλά μόνο ψευδαίσθηση θα προσφέρει και όχι στήριξη και το αίσθημα ευχαρίστησης μιας ανθρώπινης σύνδεσης.

Πίστεψε με. Προσπάθησα.

Αυτή η έντονη και αναγκαία επιθυμία να έχεις στη ζωή σου τον άνθρωπο που να μπορείς να του εμπιστεύεσαι τον πραγματικό σου εαυτό,θα ξανά εμφανιστεί και θα είναι η δικαίωση σου.

Πάρε αυτό το ρίσκο.

Άνοιξε την καρδιά σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να εμπιστευτεί κάποιον. Το ίδιο θα κάνω και εγώ.

Γεννηθήκαμε για να είμαστε σε «ζωντανή» σύνδεση με  ανθρώπους.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

be2live team

Το όνομά της δεν είναι τυχαίο, είναι το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο στην στάση του λεωφορείου, η διπλανή παρέα στο μπάρ, ο κολλητός σου που μόλις χώρισε... Ναι! Αυτό το τυπάκι της διπλανής πόρτας που την έχει πατήσει παραπάνω από μία φορά, σαν την be2live μας. Στο πλευρό της βρίσκονται φίλοι και μη, πρόθυμοι να αποτρέψουν άλλο ένα στραβοπάτημα της ή ακόμα να μοιραστούν την δική τους ιστορία μαζί σας. Η στήλη του gameofthoughts ανυπομονεί για την δική σου ιστορία, σε ένα παιχνίδι αληθινών σκέψεων. Και να θυμάσαι, πως το πιο σημαντικό όταν την πατάς είναι να χαμογελάς!