Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φορέσει πλεκτή ζακέτα στη ζωή της! Μπορεί να τη φορέσει σε κάθε εποχή, αλλά αυτή που λατρεύουμε κυρίως είναι η χειμωνιάτικη ζακέτα, γιατί μας ζεσταίνει αυτές τις κρύες μέρες που η θερμοκρασία κατεβαίνει. Όποια ζακέτα και εάν επιλέξουμε υπάρχουν προτάσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν το συνολικό outfit!

1Μπορείς να διαλέξεις μια πλεκτή ζακέτα η οποία θα είναι τόσο ζεστή που δεν θα χρειάζεσαι καν πανωφόρι! Θα έχει κουμπιά που θα κλείνει μέχρι κάτω και κουκούλα! Αυτή τη φοράς με τζιν παντελόνια, φούστες και φορέματα! Ταιριάζει με όλα, ακόμα και με sneakers και αθλητικά παπούτσια!

cardigan-as-jacket

2. Μία άλλη επιλογή είναι να φορέσεις μία oversized ζακέτα σε οποιοδήποτε μάκρος! Μην σε προβληματίζει το πώς θα τη συνδυάσεις! Ακόμα και τις  πολύ φαρδιές ζακέτες μπορείς να τις επιλέξεις με ένα boyfriend τζιν ή ένα loose φόρεμα. Βγάλε από το μυαλό σου ότι το φαρδύ πάνω με το φαρδύ κάτω είναι κακόγουστο. Αυτό συνέβαινε σε μια άλλη εποχή…

3. Κάτι ακόμα που ίσως να μην έχεις σκεφτεί είναι ότι μια πλεκτή ζακέτα μπορείς  να τη φορέσεις και πάνω από ένα δερμάτινο jacket! Αρκεί βέβαια να είναι αμάνικη ή να έχει φαρδιά μανίκια! Επίσης εάν το πλεκτό δεν έχει κουμπιά για να κλείσει μπορείς να τοποθετήσεις ένα λεπτό ζωνάκι. Με αυτόν τον τρόπο έχεις ένα chic αποτέλεσμα!

grey-with-belt

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!