Πλεξούδες. Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού που όλες αγαπάμε, καθώς είναι chic, κρατάνε τα μαλλιά μας στη θέση τους όλη μέρα και μπορούμε να  τις φτιάξουμε μόνες μας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Όμως άλλη μια τάση που επικράτησε στα μαλλιά, τον τελευταίο χρόνο, ήταν αυτή του καρέ ή αλλιώς Bob.

Πολλές φορές είδαμε ότι υιοθετήθηκε ως στυλ, καθώς ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες εκεί έξω. Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα που ξεκίνησαν οι ζέστες και όλες θέλουμε να φτιάξουμε στα μαλλιά  τις όμορφες πλεξούδες μας, αλλά το κεφαλάκι μας είναι πιο κοντοκουρεμένο από άλλες φορές; Μην ανησυχείτε!

Η agathiara είναι εδώ για εσάς και δεν θα σας αφήσει να την πατήσετε! Γι αυτό βρήκε για εσάς τα πιο όμορφα video με πλεξούδες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι λίγη εξάσκηση.


Καλή επιτυχία!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.