Όλο και πλησιάζουν οι γιορτινές ημέρες και πραγματικά η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πέρα από ανυπομονησία, χαρά και αυτό το αίσθημα γαλήνης που συνοδεύουν πάντα το κλίμα των εορτών, οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλημμυρίζονται ακόμα από άγχος και στρες. Άγχος να φτιάξεις τη λίστα για όσα θα χρειαστούν στο γιορτινό τραπέζι, μη ξεχάσεις κάποιο από τα υλικά που θα χρειαστείς ώστε να φτιάξεις τα νόστιμα γλυκά σου, δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα! Τρέξιμο ξανά και ξανά, σακούλες, ψώνια, καθαριότητα! Όλα τελευταία στιγμή, προκειμένου να υποδεχτείς την οικογένεια στο σπίτι σου!

Ένα ζήτημα που κάθε φορά μας τυραννάει είναι η διακόσμηση του γιορτινού μας τραπεζιού. Τα καλύτερα πιάτα και μαχαιροπίρουνα έχουν την τιμητική τους φυσικά, γυαλισμένα ποτήρια, κόκκινα κεριά, διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά,  πολλές ιδέες για έναν όμορφο και εντυπωσιακό στολισμό. Αυτό που έκανα πέρσι όμως πραγματικά ξεχώρισε και εντυπωσίασε τους καλεσμένους μας!

christmas-tree-napkin-fold-f

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμούσε τα άδεια πιάτα των αγαπημένων μας πριν αυτά γεμίσουν με νοστιμιές.  Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από τα χεράκια μου! Πως? Από χαρτοπετσέτα, ναι ναι καλά άκουσες! Προτίμησε κόκκινη ή πράσινη χαρτοπετσέτα και πίστεψε με θα εντυπωσιάσεις εύκολα και γρήγορα με την πρωτότυπη αυτή ιδέα!

Σου παραθέτω το βίντεο για το πώς θα το πετύχεις !

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Kasapi

Γεννήθηκα για να ερωτευτώ... Λάτρης των βιβλίων, του γέλιου και της αλήθειας! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος μας θα ήταν άσχημος δίχως παιδιά και ο ουρανός θα είχε χρώμα γκρι. Με φοβίζει η αρνητική ενεργεία και οι άνθρωποι που δεν τρώνε πολύ.