Χριστούγεννα και κόκκινο πάνε μαζί, το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων έρχεται και το must have της βραδιάς είναι το κόκκινο κραγιόν. Όμως πιο είναι το κατάλληλο για εσένα και την επιδερμίδα σου, ώστε να είναι λαμπερό βαθύ και να μην κιτρινίζει τα δόντια.

Αν έχεις σταρένια επιδερμίδα, κίτρινους υποτόνους στο δέρμα και θερμές αποχρώσεις, το κόκκινο που σου ταιριάζει απόλυτα είναι αυτό που κοραλίζει και τείνει προς το πορτοκαλί.

Ενώ αν έχεις ροζ υποτόνους, ψυχρές αποχρώσεις και λευκή επιδερμίδα το κόκκινο που είναι για εσένα έχει μέσα μπλε και είναι αυτό το κερασί το βαθύ αυτό που μωβίζει ή ροζίζει.

Τους υποτόνους μπορείς να τους καταλάβεις από το χρώμα που έχουν οι φλέβες σου, αυτές που φαίνονται πιο πράσινες σε κατατάσσουν στους κίτρινους υποτόνους, ενώ  αν οι φλέβες σου είναι μπλε σε κατατάσσουν στους ροζ υποτόνους. Ένας πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις τι υποτόνους έχει η επιδερμίδα σου είναι με τα αξεσουάρ, αν σου πάνε περισσότερο τα χρυσά έχεις κίτρινους, διαφορετικά αν σου πάνε περισσότερο τα ασημένια έχεις ροζ.

Και αφού βρήκαμε το κατάλληλο κόκκινο κραγιόν για εσένα, ας δούμε τον σωστό τρόπο για να το φορέσεις!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Ioanna Zarotiadou

Η Ιωάννα ήρθε σε τούτο εδώ τον κόσμο κάπου στην δεκαετία του 90’, πάππου προς πάππου Σαλονικιά. Θα ήθελε πολύ να έχει αδέλφια, αλλά ήρθαν οι φίλοι στην ζωή της να καλύψουν αυτό το κενό. Όταν την ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει έλεγε, «Θέλω να φτιάξω ένα μεγάλο σπίτι για τα παιδάκια που δεν έχουν γονείς και για ανθρώπους που δεν έχουν σπίτι και πεινάνε», (ακόμα το θέλει). Αργότερα απαντούσε «Εγκληματολόγος», το πολύ το CSI σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες δεν κάνει καλό! Ακολούθησε μια μεγάλη αγάπη για την μαγειρική, της άρεσε όμως και η διακοσμητική, αα και η αισθητική , να μην ξεχάσω και την μόδα και... κάπου εκεί βρήκε τον τρόπο να τα κάνει όλα παράλληλα και είπε, «Θα γίνω δημοσιογράφος και θα κάνω μια εκπομπή που θα τα συνδυάζει όλα»! Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Α.Π.Θ και μπορείτε να την γνωρίσετε στην agathiara.gr.