Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και εμείς…. τι άλλο; Πάμε παραλία!!!

Και αφού αποφασίσαμε με την παρέα να περάσουμε τις διακοπές μας σε κάμπινγκ, μας πιάνει ένας πανικός! Θα έχουμε τη δυνατότητα να αφιερώσουμε την κατάλληλη ώρα που χρειάζονται  τα μαλλιά μας για το styling που θέλουμε; (αν σκεφτούμε ότι δε θα έχουμε ούτε τα σωστά εργαλεία και ίσως ούτε και τον  χρόνο).

Σε αυτό το σημείο λοιπόν, θα σας θυμίσω τη λύση που προσφέρει το wet look στα μαλλιά μας. Αν και το ξεχάσαμε λίγο, δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα, και κανείς δεν ξεχνάει πόσο σέξι δείχνουν τα μαλλιά μας (άρα και εμείς) με αυτόν τον τρόπο.

Σας προτείνω λοιπόν δύο προϊόντα με βάση το αλάτι της θάλασσας για wet look στα μαλλιά σας:

TONI ADD GUY SEA SALT Texturising Spray

Θα το βρείτε  σε γνωστά πολυκαταστήματα καλλυντικών, περίπου στην τιμή των 10 ευρώ.

Τρόπος χρήσης:

Αφού λουστείτε και είστε σίγουρες πως έχετε προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση στα μαλλιά σας, μετά από την έκθεση τους στον ήλιο, ψεκάζετε σε νωπά μαλλιά μερικές σταγόνες. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο και θα δείτε το αποτέλεσμα. Εάν πάλι έχετε αρκετό  χρόνο στη διάθεσή σας, ψεκάστε, κάντε 3-4 πλεξούδες τα μαλλιά σας και περιμένετε να στεγνώσουν(ή κοιμηθείτε με αυτές). Τα λύνετε και το μαλλί σας αποκτά τους «κυματισμούς» που θέλετε.

SURF Spray, BUMBLE and BUMBLE

Θα το βρείτε σε αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών, με κόστος στα 30 ευρώ περίπου.

Τρόπος χρήσης:

Για beachy κυματισμούς ψεκάστε σε νωπά μαλλιά και αφήστε να στεγνώσουν φυσικά. Το αποτέλεσμα…… σας  προκαλώ να το δείτε μόνες σας!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Georgia K.

Σίγουρα θα την αναγνωρίσεις μέσα στο πλήθος από τα μαλλιά της. Συνήθως τα απογεύματα θα την βρεις στο πάρκο της γειτονιάς, να βγάζει βόλτα την αγαπημένη της Ρούμπι (λευκή σκυλίτσα με μαύρο μάτι). Είναι αλήθεια πως είναι τόσο φιλόζωη, που δυσκολεύεται να σκοτώσει και κουνούπι. Ζει στο Κιλkίς, στον ελεύθερο της χρόνο βοηθάει τον φιλοζωικό σύλλογο της πόλης και άλλοτε προγραμματίζει ταξιδάκια. Οι ασχολίες τις δεν τελειώνουν εδώ. "Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να ναι περιποιημένη.", πιστεύει η ίδια! Η Georgia σπούδασε Αισθητικός και βρίσκεται μαζί μας για να μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης.