Φεύγοντας από τη σχολή μου τα απογεύματα, πολλές φορές λαχταρώ όσο τίποτε άλλο έναν ζεστό καφέ σ’ ένα «ζεστό» μέρος. Κατά κύριο λόγο με κεντρίζουν τα μικρά μαγαζάκια, εκείνα που δεν μπορώ να διακρίνω από την τζαμαρία τους πως είναι μέσα, αλλά με καλούν να μπω χωρίς να ξέρω τι κρύβεται στο εσωτερικό. Κατηφορίζοντας, λοιπόν, την Ίωνος Δραγούμη, μπαίνω στα Λαδάδικα και χώνομαι στο πιο «γλυκό» καφέ – bistro της πόλης. Τόσο μικρό, μα τόσο όμορφο! Μιλάω φυσικά για το «Lena’sBistro», στην οδό Κατούνη 7, στα Λαδάδικα.

lenasbistro2

Όσες φορές έχω επισκεφθεί αυτό το μέρος νιώθω σα να είμαι στο σπίτι μου με κάποια φίλη και η μαμά μου να μας φέρνει τα καφεδάκια μας (και τα κουλουράκια μας)! Η Λένα και η αδερφή της έχουν πετύχει την πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα στο πιο «cozy» bistro.

Μπορείς να περάσεις για να απολαύσεις το πρωινό σου καφεδάκι ή και ένα ποτήρι κρασί το σούρουπο (η αγαπημένη μου ώρα)! Και όταν ανοίξει λίγο ο καιρός και θέλεις να καθίσεις έξω για να απολαύσεις τον ήλιο βρε αδερφέ, μπορείς να το κάνεις άνετα, αφού μία λεπτή  κουβερτούλα θα σε συνοδεύει, κρεμασμένη στην καρέκλα σου!

lenasbistro3

Για εσένα που αγαπάς τις μικρές και όμορφες γωνιές της πόλης, σε συμβουλεύω να επισκεφτείς άμεσα το «Lena’sBistro», στα Λαδάδικα!

Α, δεν σου είπα! Μπορείς να παραγγείλεις και γλυκάκι (σοκολατόπιτα να πάρεις)!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…