Κατά καιρούς στον κόσμο του Instagram εμφανίζονται διάφορες τάσεις, είτε αυτές αφορούν την μόδα, είτε την τέχνη. Αυτή τη φορά επέλεξα να αφήσουμε για λίγο κατά μέρους τον κόσμο της μόδας και να μιλήσουμε για τον κόσμο της τέχνης. Και πιο συγκεκριμένα, για κάτι που θα κεντρίσει, μάλλον, πιο πολύ το ενδιαφέρον των αρχιτεκτόνων ή των ατόμων που βλέπουν την ζωή από μια πιο ρομαντική οπτική.

Το έναυσμα μου προήλθε από τον λογαριασμό @ihavethisthingwithfloors, ο οποίος μετράει 809 χιλιάδες followers και ως θέμα του έχει τα πατώματα. Ξέρω οι πιο κυνικοί θα σκεφτείτε «Τι πατώματα μας λέει τώρα», όχι όμως πιστέψτε με, αυτά δεν είναι απλά πατώματα. Αυτά είναι έργα τέχνης και όλοι θα θέλαμε να ήταν έτσι το πάτωμα του σπιτιού μας… Εντάξει, εγώ θα ήθελα διαφορετικό πάτωμα σε κάθε δωμάτιο, αλλά μάλλον δεν γίνεται.

Όμως, επειδή αν δεν τα δείτε, δεν θα καταλάβετε την ομορφιά που με λέξεις προσπαθώ να σας περιγράψω, καλύτερα ας μιλήσουν οι εικόνες από μόνες τους…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.