Αν νομίζατε ότι θα σας άφηνα για άλλη μια βδομάδα χωρίς Weekly Instalook τότε…την πατήσατε!

Εεεντάξει, ομολογουμένως σας άφησα χωρίς outfit για δύο βδομάδες αλλά τι να κάνω… Είναι κι αυτές οι φθινοπωρινές ιώσεις που κυκλοφορούν, κι εγώ δεν τους τη γλύτωσα. Από την άλλη, ελπίζω εσείς να γλυτώσατε και να είστε εδώ χαμογελαστές και στυλάτες!

Στα Weekly Instalook αυτής της εβδομάδας, σας έχω τους απόλυτους συνδυασμούς για τη δουλειά, τη βόλτα, το ραντεβού… για όλα!

Σωστά καταλάβατε, μπορεί να έλειψα, αλλά επέστρεψα και θα σας αποζημιώσω με το παραπάνω, καθώς τα outfit αυτής της εβδομάδας είναι special. Και επειδή ξέρω πόσο σας έλειψαν, ας περάσουμε σε αυτά:

 

View this post on Instagram

@pepamack 😻 Check link in bio for shopping

A post shared by Women's FASHION VOYAGE® (@fashion.voyage) on

View this post on Instagram

@pepamack 😻 Check link in bio for shopping

A post shared by Women's FASHION VOYAGE® (@fashion.voyage) on


Μην ξεχνάτε πως μπορείτε και εσείς να κάνετε hashtag #agathiara ή mention agathiara_grκαι την επόμενη εβδομάδα θα δείτε το δικό σας look στα Weekly Instalooks!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.