Όλες και όλοι έχουμε την επιθυμία να δείχνουμε και να είμαστε ελκυστικοί στους γύρω μας. Όμως, είναι κάποιες μέρες που, όσο κι αν το επιθυμούμε αυτό, η διάθεση  και χρόνος μας είναι λιγοστός. Γι’ αυτές τις «δύσκολες» μέρες λοιπόν (αλλά και όχι μόνο), υπάρχουν δέκα βασικά βήματα που μπορείτε να ακολουθείτε έτσι ώστε να δείχνετε ελκυστικοί κάθε μέρα χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

  1. Dry Sampoo για τις δύσκολες μέρες: Προς Θεού δεν λέω να μην κάνουμε μπάνιο αλλά, σε όλες έχει τύχει κάποια στιγμή που δεν προλαβαίνουμε να λούσουμε το μαλλί, αλλά έχουμε κανονίσει να βγούμε. Τότε εμφανίζεται το θαυματουργό Dry Sampoo.
  1. 5’ minute MakeUp: Να έχετε κάποιο βασικό make-up, για όταν βιάζεστε. Extra tip: Πάντα κραγιόν καθώς, χαρίζει αυτοπεποίθηση!
  1. Στολή: Ορίστε ένα συνδυασμό ρούχων που γνωρίζετε ότι σας ταιριάζει και το αγαπάτε. Outfit Tip: Μαύρο ψηλό μέσο παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι και ζώνη. Always Classy.
  1. High heels: Βάλε ψηλά παπούτσια, σε κάνουν να νιώθεις sexy και κατά συνέπεια αυτοπεποίθηση.
  1. Γυαλιά ηλίου: Θα κρύψουν την οποιανδήποτε κούραση και αποφεύγεις και ανεπιθύμητες συζητήσεις.
  1. Άρωμα: Μην ξεχνάς να φοράς το άρωμα σου.
  1. Μαστίχες: Έχε πάντα μαζί σου μαστίχες, για καθαρή αναπνοή.
  1. Ίσια πλάτη: Πολύ βασικό να μην καμπουριάζεις!
  1. Selfie: Βγάλε μια selfie και συνειδητοποίησε πόσο όμορφη είσαι!
  1. Love YourSelf First: Αγάπα τον εαυτό σου όπως ακριβώς είσαι… Ένα χαμόγελο κάθε πρωί στον καθρέφτη σου, αρκεί!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.