Η παραμονή Χριστουγέννων είναι φυσικά γιορτή και το κέντρο της πόλης πλημμυρίζει από κόσμο που διασκεδάζει, γελάει, χορεύει σε κλίμα χαρούμενο και εορταστικό. Τι λείπει λοιπόν;Ένα πάρτυ διαρκείας για όλους εσάς που δε σκοπεύετε να καθίσετε λεπτό στα σπίτια σας!

Το StreetOutdoors έρχεται να διοργανώσει για την παραμονή των Χριστουγέννων ένα πάρτυ 14 ωρών, στη στοά του CocktailBar για τους φίλους της χορευτικής μουσικής και όχι μόνο. Γνωστοίdjs (GummiHz, TallF, ScotDech&Unickue, LeCroque, JilesJohn, JoseAmba, Polatof) έρχονται να δημιουργήσουν την καλύτερη ατμόσφαιρα για το πιο inπάρτυ των γιορτών.  Το StreetOutdoorsφημίζεται για τις διοργανώσεις του κατά καιρούς, σε διάφορους χώρους της πόλης, αφού πλήθος κόσμου παρευρίσκεται στα πάρτυ, τόσο για τα γνωστά ονόματα της house (συνήθως) μουσικής, όσο και για την πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, στην στοά της Πολυτεχνείου 17 Α και ανοιχτή για έναν μαραθώνιο διασκέδασης και χορού!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…