Το melisoula.gr τον μήνα μου μας πέρασε μοιράστηκε μαζί μας

9 απολαυστικές σούπες.


Ο καιρός συνεχίζει να είναι κατάλληλος για τις νόστιμες σούπες που μας ετοίμασε η Μελίνα και η ομάδα της.

Βρες την συνταγή που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν για παράδειγμα είσαι παραδοσιακός τύπος ξέρω πως θα προτιμήσεις τα γιουβαρλάκια, στην θέση σου όμως θα δοκίμαζα τη σούπα με γλυκοπατάτα, κόκκινη φακή και καρύδα.

Το αφιέρωμα στις σούπες, βελουτέ, διαυγείς, παραδοσιακές, σούπες με κάθε συνδυασμό δεν περιμέναμε να μας αποκαλύψει την γλυκιά σούπα σοκολάτας. Πρόκειται για μια εύκολη και διαφορετική σοκολατένια συνταγή για επιδόρπιο ή για τις ώρες εκείνες που ένα γλυκό είναι αναγκαίο για να συνεχίσουμε την ημέρα μας!

Ποιο να είναι άραγε το θέμα του επόμενου αφιερώματος; Η melisoula  σίγουρα θα μας αποκαλύψει σύντομα!


Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Dimitra Dimitriou

To “followyourdream” της ήταν η δημοσιογραφία, την οποία και ακολουθεί. Αν και ο χρόνος της είναι περιορισμένος, παραμένει δημιουργική, γεμάτη χαμόγελα. Θαυμάζει τους ανθρώπους που γοητεύουν με το μυαλό τους και δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την ζωή. Όσο εύκολα προσαρμόζεται τόσο δύσκολα αλλάζει συνήθειες στην ζωή της. Της αρέσει η λογική, η τάξη και έτσι λειτουργεί στην καθημερινότητά της. Δύσκολα αρνείται μια φιλική βραδιά και έναν απολαυστικό καφέ! Λατρεύει τις ατελείωτες ώρες συζητήσεων που οδηγούν σε νέα ερωτήματα. Πιστεύει στο ''live it to believe it'' και έτσι θα βρίσκεται κοντά μας, να μας βάλει σε τάξη και να μοιραστεί κάθε τι που ζει και την προβληματίζει!