Μια βδομάδα μετά λοιπόν επιστρέφω με τα δικά σας video, όπου αποδεχτήκατε το challenge του 4Gsquat και το φέρατε εις πέρας, με επιτυχία (σοκ!).

Η πρόκληση:

Έτσι η βδομάδα που κύλησε ήταν μια πολύ γλυκιά βδομάδα, αφού δεν λάβαμε video μόνο από συντάκτριες του Agathiara.gr, αλλά και από αναγνώστες (συγκίνηση) και φίλους της Αγαθιάρας από διάφορα μήκη και πλάτη της Γης, από τα Γιάννενα και την αγαπημένη μας «Βρωμιάρα» μέχρι την μακρινή Κίνα και την Άννα.

Ας περάσουμε όμως σε εσάς στους αληθινούς «ήρωες» του 4Gsquat και στα δικά σας μοναδικά και ανεπανάληπτα video!

Από τα Γιάννενα η @vromiara_thegourmetstreetfood

Η @christine_anastasiadou με τη φίλη της Παναγιώτα!

Η δική μας @chrysachamamtzi

H γλυκιά @fotini_a 

Και από την μακρινή Κίνα η @sivolsuna

Από Αθήνα η @nt_eleni 

Από την Πάργα η @zaxaro_boo_boo , @dafni_gogozotou, @vagelisbacoulis

Και αδέρφια είχαμε όμως σε αυτό το challenge, όπως η @anastasia_katsiaounh και ο p_katsiaounis

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.