Το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε το τέλειο μαύρισμα για να μας αναδεικνύει. Αν θέλεις να αποφύγεις το solarium, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καλύτερα self tan ή αλλιώς αυτομαυριστικά για να έχεις το καλύτερο σοκολατένιο μαύρισμα.

Πάρτε το χρόνο σας λοιπόν κάντε αποτρίχωση, πολύ καλή απολέπιση, έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα το self tan και ενυδάτωση (ότι είπαμε ουσιαστικά και για το φυσικό μαύρισμα). Αυτά θα είναι καλό να τα κάνεις 12 με 24 ώρες πριν την εφαρμογή του self tan και το δέρμα σου να είναι τελείως καθαρό!

Υπάρχουν πολλά self tan όπου άλλα κάνουν σταδιακό μαύρισμα, άλλα δίνουν στιγμιαίο μαύρισμα και κάποια άλλα τα βάζεις και μαυρίζεις όσο περνάει η ώρα. Παρακάτω λοιπόν σου παρουσιάζω 6 από τα καλυτέρα self tan της αγοράς για να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 

  1. Loving Tan – Deluxe Bronzing Mousse, 39,95$

 

  1. Organic – Moroccan Glow Self Tan Mousse, 23,16 €

 

  1. Benefit – Hoola, 38,50 €

 

  1. Rona Ross – Mykonos sun, 12,00€

 

  1. Minetan – Violet Foam, 29,45€

 

  1. Tan – Self tan lotion, 22,45€

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.