Έρωτας είναι βλέμματα και καρδιοχτύπια. Είναι λαχτάρα και ανυπομονησία. Είναι πάθος, ένταση και φλόγα… Έχει ενθουσιασμό, αγκαλιές, φιλιά και χαμόγελα. Έρωτας είναι να ενώνονται οι ψυχές σε δυο κορμιά και να σπαρταράνε από ευτυχία. Έρωτας είναι ένας ανεμοστρόβιλος που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Σαρώνει πληγές, παρελθόν και πόνο. Σου παίρνει καρδιά και μυαλό και δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, γιατί σε ξελογιάζει. Καίγεσαι στο άγγιγμα και λιώνεις στο κοίταγμά του.

Κυριαρχεί στη σκέψη σου και ρουφάει κάθε αποτύπωμα της ψυχής σου. Ο έρωτας σου κρατάει το χέρι και περπατάς μαζί του. Θέλεις να βλέπεις φεγγάρια, αστέρια και ηλιοβασιλέματα χορεύοντας στη σιωπή. Λάμπει το πρόσωπό του και λάμπεις κι εσύ από ευτυχία! Δεν αντέχεις να τον αποχωριστείς ούτε λεπτό. Βλέπεις τη μορφή του και όταν σου μιλάει και ακούς τη χροιά της φωνής του σε πιάνει μια γλυκιά εξάρτηση.

Ο έρωτας είναι προκλητικός και σε περιτριγυρίζει με εικόνες και χρώματα ανάμεσα στο φως των κεριών. Σε αγγίζει και νοιώθεις την ανατριχίλα στο κορμί σου. Είναι κεραυνοβόλος, αμοιβαίος, συντροφικός και κατακτητικός. Στον έρωτα δεν μπορείς να αντισταθείς όσες φωνές και να ακούς μέσα σου. Χτυπά την πόρτα σου χωρίς να ζητήσει άδεια. Είναι φωτιά , ουρανός και αστραπή. Είναι όλη μέρα και όλη νύχτα στο μυαλό και τη καρδιά σου! Ανυπομονείς να κουμπώσει η αγκαλιά σου στη δική του και να απολαύσεις τη μυρωδιά του.

Είμαι εγώ που με έχεις αιχμαλωτίσει στη καρδιά σου, αλλά είσαι κι εσύ που με συγκινείς, με μεταμορφώνεις και με παρασέρνεις, έρωτά μου…!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!