Έρωτας… Ξεκινάει με μια ματιά, ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο. Όταν τον συναντάς, τον αισθάνεσαι. Ρίγος διαπερνά το κορμί σου και ανυπομονείς για μία στιγμή ακόμα! Έρχεται ξαφνικά… Δεν είσαι έτοιμη να τον υποδεχτείς και δεν περιμένεις ότι θα τον ζήσεις. Ηρεμείς όταν είσαι μαζί του, σε κάνει να νιώθεις και ξεχνάς τι είχες ζήσει στο παρελθόν…

Το πιο μαγικό είναι η καρδιά που φτερουγίζει και πετά σε καθαρό ουρανό. Να το ζήσεις και αφέσου να σε οδηγήσει σε αυτά τα μονοπάτια που αναζητάς. Η διάρκεια του έρωτα φέρνει και την αγάπη. Αρκεί να είσαι έτοιμος να την υποδεχτείς. Να έχουν κλείσει οι πληγές σου, να μην έχεις παλιά απωθημένα και το σπουδαιότερο… να χαμογελάς! Μη φοβάσαι!

Αγάπα με αν τολμάς! Η αγάπη φαίνεται στις πράξεις. Έντονη στοργή και προσωπική αφοσίωση. Αγαπώ δε σημαίνει πως εγώ θα ζήσω μαζί σου, ότι και να συμβεί… Αλλά πως ό,τι και να μας συμβεί, εσύ θα ζεις μέσα μου για πάντα. Τολμάς ή δεν τολμάς; Να υπερβείς τα όρια, να κινδυνέψεις, να διεκδικήσεις,  να ρισκάρεις για χάρη αυτού που αγαπάς. Εσύ τι νόμιζες;

Η αγάπη δε πουλιέται στα καλάθια, δεν εξαγοράζεται, δεν τη ζητιανεύεις. Την αγάπη τη νοιώθεις ακόμα και εάν δε σου πει το σ΄αγαπώ. Με μία σκέψη, ένα χαμόγελο, μια χειρονομία, μια αγκαλιά. Τα πάντα θέλεις να ζήσεις μαζί του. Να είσαι δίπλα του, να τον κοιτάς, να νιώθεις την ανάσα του. Να σου δείχνει πόσο σε χρειάζεται, να ρωτάει για σένα, τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου. Να διψάει να σε μάθει, να εμπνέεις την εμπιστοσύνη του, να αφήνεσαι στα χέρια του. Τολμάς ή δεν τολμάς; Να κάνεις όνειρα με εσάς τους δυο, να παλέψεις για να νικήσεις τον εγωισμό, να αφυπνίσεις τη πίστη και την υπομονή σου.

Αγάπα με αν τολμάς, λοιπόν! Εγώ τολμάω! Εσύ;

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!