Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στραμμένοι περισσότερο στον έξω κόσμο και στους ανθρώπους γύρω τους, χάνοντας τη πραγματική επαφή με τον εαυτό τους.

Ούτε τα υλικά αγαθά, ούτε η καλή φήμη φέρνουν την ευτυχία. Όσα περισσότερα έχουμε, άλλο τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις μας κι έτσι χάνεται η ουσία αυτών που αξίζουν στη ζωή. Οι μισές μας ανησυχίες προέρχονται από τις γνώμες των άλλων για το τι σκέφτονται για εμάς. Κάπου διάβασα ότι ο πλούτος είναι σαν το νερό της θάλασσας, όσο περισσότερο πίνουμε, τόσο πιο πολύ διψάμε. Απλά σκέψου εάν ήσουν σε ένα ναυάγιο, τι είναι αυτό που στο τέλος θα σου απέμενε;

Αυτό που πραγματικά είσαι. Οι εμπειρίες και τα βιώματά σου είναι αυτά που έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα σου. Η ποιότητα της ζωής μας διαμορφώνεται όχι από τις ίδιες τις εμπειρίες μας, αλλά το πώς εμείς οι ίδιοι ερμηνεύουμε αυτές. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και για όλα υπάρχει ο λόγος που μας συμβαίνει το καθετί. Αυτό που πραγματικά είσαι είναι οι αξίες και οι αρετές σου. Είναι αυτή η στήλη σταθερότητας που είναι μόνο δική σου και γκρεμίζει το άπιαστο και το αδιανόητο.

Βασικός στόχος σου θα πρέπει να είναι η καλή υγεία και ο πνευματικός πλούτος που θα σε οδηγεί σε μια καλή ζωή με ψυχική ηρεμία. Μην σκορπίζεσαι στα εφήμερα και στις αυταπάτες. Αυτό που πραγματικά είσαι, είναι μόνο μέσα σου.

Ψάξε να το βρεις και απλά ακολούθησέ το!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!