Η εβδομάδα μας χρωματίζεται από την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 13 του μήνα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου. Είμαστε όλοι σε μια φάση που θα πρέπει να αφήσουμε κάτι πίσω μας και να περάσουμε στο επόμενο βήμα. Αυτό μας το δείχνει ο Πλούτωνας που συμμετέχει σε αυτήν την έκλειψη και δίνει μια μορφή ότι πρέπει να ξεριζώσω πράγματα και να χτίσω νέες καταστάσεις.

Δεν παραλείπουμε βέβαια πώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και ευνοούνται τα ζώδια της γης του πρώτου δεκαημέρου, αλλά κάνει και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, που δηλώνει πώς θα έχουν στήριξη σε θέματα εργασίας ή έρωτα από μεγαλύτερα ή καταξιωμένα άτομα.

 

Κριός

Αυτό το διάστημα θέλετε να φαίνεστε και να δείχνετε πώς διαφέρετε σε σχέση με άλλους. Προσοχή βέβαια μη  φτάσετε σε σημείο υπερβολής και αναγκαστείτε να μαλώσετε με άτομα.

Θέματα με το παρελθόν σας απασχολούν και θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε εκκαθαρίσεις, πρώτου σας προλάβουν τα γεγονότα.

Οι γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζονται από την Έκλειψη και μπορεί να προκύψουν αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, ή μια μετακόμιση αλλά και γενικά να αποφασίσετε τι θα κάνετε και πώς θα τακτοποιήσετε, θέματα που αφορούν ακίνητα.

Ερωτικά δεν θα λείψουν οι έκτακτες ευκαιρίες, κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο.

 

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες με ότι έχει να κάνει με αδέρφια ή συγγενικά-κοντινά πρόσωπα. Θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε ως τώρα και γενικά θέματα επικοινωνίας καταλαβαίνετε ότι δεν λειτουργούν όπως παλιότερα. Το μοντέλο που είχατε στο μυαλό σας σε σχέση με το πώς θα μεταδώσετε πράγματα στους άλλους, δεν ισχύει και θα πρέπει να το αλλάξετε.

Ένα θέμα με ταξίδι ή με σπουδές σας προβληματίσει, αλλά θα έχει θετική έκβαση.

Στα ερωτικά υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες που θα σας φέρει η έκλειψη και ίσως να έρθει κάτι αρκετά μεγάλο στη ζωή σας, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

 

Δίδυμοι

Τι είναι πιο ισχυρό και πιο υγιές από το να είστε καλά και να πιστεύετε στον εαυτό σας. Η εβδομάδα αυτή σε συνδυασμό με την Έκλειψη, έρχεται να σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα με τον εαυτό σας. Θα πρέπει να βρείτε μια ουσία στα πράγματα και να  εντρυφήσετε σε ένα θέμα πολύ καλά, ώστε να πιστέψετε πιο πολύ σε εσάς.

Κυρίως θα βοηθήσει να αρχίζετε να ασχολείστε περισσότερο με τα πνευματικά παρά με υλικά θέματα.

Το οικονομικό θέλει λίγο προσοχή, καθώς μπορεί να ξοδευτούν χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει, αλλά και επίσης θα πρέπει να μην είστε αφηρημένοι, καθώς ενδέχεται να χάσετε κάτι.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχουν την ευκαιρία να ηρεμήσουν και να σκεφτούν κάνοντας ένα οργανωμένο πλάνο για το επόμενο διάστημα.

 

Καρκίνος

Η ποιότητα ζωή σας περνά σε ένα άλλο επίπεδο σε σχέση με ότι γνωρίζατε ως τώρα και έχετε το εξής δίλλημα. Ή να αναβαθμίσετε ένα τομέα τη ζωή σας ή να φύγετε τελείως από καταστάσεις που σας δυσκολεύουν. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που εσείς προσεγγίζετε τα πράγματα και δεν θα επηρεαστείτε από άλλους, καθώς ο τελευταίος λόγος είναι ο δικός σας.

Κάποιοι από εσάς ίσως βρείτε και μια νέα δουλειά ή έχετε μια σημαντική γνωριμία που θα σας βοηθήσει το επόμενο διάστημα.

Οι γεννημένοι κυρίως στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, απαιτείται να προβούν σε μεγάλες αλλαγές.

 

Λέων

Νιώθετε ότι είστε σε μια φάση αρκετά αντιδραστική και σας φταίνε όλα και όλοι. Θέλετε να κάνετε ένα μπαμ, στα πράγματα, ωστόσο πολλοί καταπιέζεστε και η μπλοκαρισμένη ενέργεια που έχετε μπορεί να σας βγάλει προβλήματα υγείας.

 Η διαχείριση των εντάσεων σας όμως θα είναι πιο διαχειρίσημη, αν απομονωθείτε και λειτουργήσετε βάζοντας ένα όριο στα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Όσοι από εσάς κάνουν δημιουργική εργασία ή καλλιτεχνική, είναι αρκετά βοηθητικό στο να μπορέσετε να εκφραστείτε.

Αν αναλογιστείτε τι περάσατε και τα βάλετε κάτω με γνώση και σύνεση, θα μπορέσετε να καταλάβετε τι πρέπει να μάθετε από αυτήν τη κατάσταση και πώς να κινηθείτε από δω και πέρα.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας και κάνει τρίγωνο με Κρόνο και Ουρανό, σας φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές στη ζωή σας, καθώς  και στήριξη από άτομα μεγάλα σε ηλικία ή γενικότερα καταξιωμένα.

Θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για έρωτα, κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο, αν και όσοι έχουν σχέση, ίσως προχωρήσουν σε ένα επόμενο στάδιο.

Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε να μην το παρακάνετε σε θέματα δουλειάς και εξαντληθείτε.

Κάποιες συζητήσεις με φίλους ή γνωστούς μπορεί να σας φέρουν μια πληροφορία, όχι τόσο ευχάριστη που αφορά το άτομο σας, αλλά ίσως είναι μια φάση να ξεκαθαρίσετε ποιος είναι με το μέρος σας και ποιος όχι.

 

Ζυγός

Αν και έχετε κάποιες πιέσεις, αυτό το διάστημα νιώθετε μια εύνοια και αρχίζουν τα πράγματα να έχουν μια κανονική ροή.

Κάποιες ευκαιρίες σε θέματα οικονομικών για εσάς κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Προσοχή σε μυστικούς έρωτες ή γενικά μυστικές επαφές, καθώς υπάρχει η περίπτωση να αποκαλυφθούν πράγματα.

Άτομα της οικογένειάς σας, θέλουν την προσοχή και τη  φροντίδα σας και ίσως είναι μια φάση που θα πρέπει να βρείτε άμεσες λύσεις και όχι απλά να καλύπτετε καταστάσεις.

 

Σκορπιός

Αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια σας και ίσως θα πρέπει να μην είστε τόσο νευρικοί, αλλά να χειριστείτε τις καταστάσεις όσο μπορείτε με διπλωματία και γενικά μέσα από μια ευελιξία.

Τα πράγματα όμως για πολλούς από εσάς, κυρίως για το δεύτερο δεκαήμερο είναι αρκετά όμορφα και γεμάτα θετικές εξελίξεις και αναπάντεχες εκπλήξεις.

Κάποια θέματα που αφορούν εκπαίδευση ή σπουδές, βοηθούν να ξεκαθαρίσετε πράγματα και να εισχωρήσετε εις βάθος σε ένα τομέα που δεν είχατε εντρυφήσει αρκετά.

 

Τοξότης

Θέματα οικονομικά ίσως καθυστερήσουν κυρίως με θέματα που αφορούν τρίτους.

Θα χρειαστεί να κάνετε μια ανακατάταξη καταστάσεων και να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι αυτοί που σας λένε αλήθεια και ποιοι θέλουν να σας ξεγελάσουν. Αναπροσαρμόζετε αξίες και ιδέες και θα πρέπει να αποφύγετε εμμονές με καταστάσεις που δεν λύνονται.

Βέβαια κάποιοι από εσάς κυρίως το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε πώς τα πράγματα είναι σε μια φάση στασιμότητας, ωστόσο αυτό δεν σας απασχολεί καθόλου, καθώς περνάτε μια περίοδος χαλάρωσης και ηρεμίας.

 

Αιγόκερος

 Είστε σε μια κατάσταση που θέλετε να περάσετε καλά και θα επιδιώξετε να βρίσκεστε με παρέες και φίλους και να περνάτε καλά. Θέματα με ομάδες ή συλλόγους ευνοούνται και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Οι γεννημένοι αρχές του πρώτου δεκαημέρου, τέλος δευτέρου, αρχές τρίτου ίσως καταλάβετε πώς τα πράγματα δεν πάνε άλλο και θα πρέπει ίσως να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.

Προσοχή σε συζητήσεις και σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλό θα ήταν να κρατήσετε ένα μυστικό προφίλ ως προς τον συγκεκριμένο τομέα.

 

Υδροχόος

Τα εργασιακά σας είναι αρκετά καλά και έχετε μια βοήθεια στο να καταφέρετε να περάσετε όμορφα και δημιουργικά.

Ίσως κάποιοι από εσάς, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε εντάσεις και ίσως εκνευρισμούς και θα πρέπει να σκέφτεστε αρκετά πρώτου μιλήσετε.

Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε έναν έρωτα τον οποίο θα κρατήσετε μυστικό ή και μπορεί να σας έρθει κάτι από το παρελθόν, που είναι απαγορευμένο.

Θέματα υγείας θα βγουν μπροστά, για αυτό θα πρέπει να φροντίσετε παραπάνω τον εαυτό σας.

 

Ιχθύες

Πολλοί από εσάς είστε σε μια φάση που θα πάρετε αποφάσεις για να προχωρήσετε μια σχέση παραπέρα και ίσως βάλετε και όρια στους γύρω σας, καθώς θέλετε να γίνουν τα πράγματα όπως εσείς σκέφτεστε και έχετε σχεδιάσει.

Επαγγελματικά θα έχετε ευκαιρίες για να μπορέσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αλλά και να βάλετε ένα σχέδιο σας σε δράση.

Όσοι έχουν παιδιά, θα ασχοληθούν με θέματα που τα αφορούν και θα προσπαθήσουν να βρουν λύση σε ότι δυσχεραίνει καταστάσεις, αλλά και να βρουν νέους τρόπους για να λειτουργήσουν βοηθητικά σε σχέση με αυτά.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com