Οι μέρες αυτές της εβδομάδας είναι αρκετά δημιουργικές για κάποιους, κυρίως γιατί γίνεται το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία στις 5 του μήνα. Βοηθά αρκετά στην έναρξη νέων καταστάσεων και προοπτικών εξέλιξης στη ζωή μας, εφόσον νιώθουμε αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και μπορούμε να χειριστούμε τα πράγματα με μια δύναμη βούλησης.

Επίσης το τρίγωνο του Ήλιου με τον  Ποσειδώνα μας βοηθά να δούμε τα πράγματα μέσα από μια δημιουργική κατάσταση, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα στόχο ή όνειρο πραγματικότητα, εφόσον ξέρουμε να ονειρευτούμε και πιστέψουμε πώς αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Με τον Άρη ανάδρομο οι καταστάσεις ίσως βγουν εκτός ορίων, κυρίως γιατί στις 5 του μήνα κάνει αντίθεση με τον Ερμή, οπότε κάποιοι θα μιλήσουν έξω από τα δόντια, καταθέτοντας προς τους άλλους όλα αυτά που τους πίεζαν ή τους ταλαιπωρούσαν.

 

Κριός

Η πίεση και οι καθυστερήσεις είναι έντονες, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο οργανώνοντας κάποια πράγματα, αλλά και χρησιμοποιώντας την εγκράτεια ως αρετή για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε.

Ίσως κάποιοι έχουν απολαβές από μια δουλειά ή μια κατάσταση που  τη δούλεψαν εδώ και καιρό. Δεν θα λείψουν όμως μικρές ανατροπές που θα σας κάνουν να ξεβολευτείτε και να βρείτε λύσεις όχι εκεί που περιμένατε, αλλά μέσα από κάτι άλλο.

Το να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και άτομα του δικού σας περιβάλλοντος, ίσως φανεί μια διέξοδος από όλο αυτά το κομφούζιο που ζείτε.

 

Ταύρος

Αρκετοί από εσάς θα έχετε δυσκολία να συνεννοηθείτε. Ο Ουρανός σας φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές και πιέσεις και θα πρέπει να βρείτε μια διπλωματική οδό, για να λύσετε θέματα που σας προβληματίζουν.

Οι έρωτες όμως και η διασκέδαση δεν θα λείψουν από τη ζωή σας, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και η τάση  να είστε τυχεροί και να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλατε εδώ και καιρό.

Άτομα εξουσίας ίσως φανούν χρήσιμα για την προώθηση των σχεδίων σας και κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα βρείτε λύσεις και θα ξεπεράσετε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

 

Δίδυμοι

Θέματα που έχουν σχέση με οφειλές και οικονομικά θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, καθώς αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για εσάς.

Αν και η πίεση για κάποιους είναι μεγάλη και σας βάζει όρια τοποθετώντας σας σε ένα βάθρο, ώστε να αναγκαστείτε να γίνεται πιο ώριμοι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

Για κάποιους θα έρθουν ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις ώστε να μπορέσετε να ξεχαστείτε και να περάσετε όμορφα. Ευκαιρίες μέσα από γνωριμίες με νέα πρόσωπα και για θέματα εργασίας, αλλά ίσως προκύψει και μια ευχάριστη γνωριμία με  ερωτικό σκοπό.

Το να αρχίσετε να κάνετε οικονομία κάποιους από εσάς ίσως φανεί σωτήριο για το επόμενο διάστημα.

 

Καρκίνος

Η πίεση σε διάφορα επίπεδα, είναι αυτή που σας κάνει να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις και να μην διαιωνίζετε ένα θέμα. Κάτι καλό γίνεται στα οικονομικά σας και ίσως κάποια πηγή βοήθειας έρθει και σας βγάλει από ένα αδιέξοδο.

Ο Ήλιος στο ζώδια σας, σας δίνει αρκετή δύναμη και αποφασιστικότητα, ώστε να βγείτε μπροστά και να γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές της ζωής σας. Να δώσετε ώθηση και να πραγματοποιήσετε όνειρα και στόχους, αφού πλέον γνωρίζετε τη δύναμή σας και δεν περιμένετε από τρίτους αναγνώριση. Βέβαια ίσως έρθει και η αναγνώριση, αλλά θα είναι λόγω ότι εσείς τόσον καιρό έχετε αγωνισθεί και δουλέψει σκληρά πάνω σε ένα τομέα.

Ο έρωτας δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα και προσέξτε να μην αφεθείτε ολοκληρωτικά και γίνεται υπερβολικοί. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια ευνοούνται.

 

Λέων

Ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και γενικότερα δημόσιες σχέσεις είναι αυτό που θα χρωματίσει την εβδομάδα σας. Είναι κατάλληλη στιγμή να φροντίσετε την εξωτερική σας εικόνα και να δείξετε το προφίλ που επιθυμείτε προς τα έξω.

Βέβαια ο τρόπος που επικοινωνείτε θέλει κυρίως προσοχή γιατί μπορεί να σας πιάσει μια έπαρση και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, κάτι που ίσως πληγώσει κάποιους και μετανιώσετε που είχατε αστείρευτο λόγο.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, θα σας δώσει λάμψη και ομορφιά που θα την προσφέρετε απλόχερα στους γύρω σας κάνοντας σας το επίκεντρο της συζήτησης και νιώθοντας πώς σας αγαπούν.

 

Παρθένος

Είστε σε μια ιδανική περίοδο, καθώς βιώνετε ευχάριστες εκπλήξεις κάτι που για δυο χρόνια σας είχε λείψει.

Κάποιοι από εσάς κάτι που θα θέλατε πολύ υλοποιείται και παίρνει σάρκα και οστά, ώστε να σας δείξει πώς αρκεί να πιστέψετε και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Βέβαια πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα την υγεία σας με το Άρη ανάδρομο και να κάνετε όλα αυτά που είχατε προγραμματίσει για να βελτιώσετε τον εαυτό σας και την καθημερινότητά σας.

Και τι Παρθένος θα ήσασταν, αν δεν υπήρχε και αυτή την περίοδο ένα παρασκήνιο στη ζωή σας. Απλά νιώθετε τόσο καλά που είναι κάτι που αγνοείτε.

Στις 5 και στις 8 Ιουλίου, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να πετύχετε κάτι μεγάλο.

 

Ζυγός

Το ότι αρκετοί από εσάς νιώθετε πώς πνίγεστε και κάτι καλό δεν συμβαίνει στο ορίζοντα, είναι αυτό που θα σας προβληματίσει για λίγο ακόμη αλλά τουλάχιστον εφόσον έχετε αποδεχτεί κάποιες καταστάσεις, προβαίνατε προς τη λύση τους.

Κάποιες εντάσεις με τα παιδιά ή με τον σύντροφό σας δεν θα λείψουν, αλλά τουλάχιστον η σύγκρουση αυτή θα είναι ανοδική και  θα οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα.

Τα οικονομικά βελτιώνονται και κάποιες ευκαιρίες μέσα από δημόσιες σχέσεις σας οδηγούν προς νέα ξεκινήματα.

Καταστάσεις μέσα στο σπίτι απαιτούνται να διευθετηθούν άμεσα και να βρείτε λύσεις σε θέματα που διαιωνίζατε εδώ και καιρό.

 

Σκορπιός

Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές κυρίως σε θέματα σπιτιού και ίσως φανείτε λίγο εριστικοί στον τρόπο που αντιδράτε και φέρετε αρκετές αντιδράσεις και στους γύρω σας.

Για κάποιους από εσάς βέβαια τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά ως τέλεια, καθώς βιώνετε περίοδο που απολαμβάνετε και επωφελείστε όλα όσα στερηθείκατε τα προηγούμενα χρόνια και ίσως ένα όνειρο σας πραγματοποιηθεί.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ευνοείστε σε ερωτικά αλλά και εργασιακά ατυχήματα.

Προσοχή όμως για όλους, εσάς καθώς έχετε τάση για ατυχήματα κυρίως μέσα στο σπίτι και ακόμη και όσοι χειρίζεστε στη δουλειά σας μηχανήματα.

 

Τοξότης

Τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν αυτό το διάστημα και προσπαθείτε να βρείτε διέξοδο σε καταστάσεις.

Μην αφήσετε τα συναισθήματα όμως να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις, καθώς θα είστε εκρηκτικοί και πιθανόν να δώσετε λάθος εικόνα για τον εαυτό σας.

Θέματα ταξιδιών και σπουδών, ευνοούνται και μάλιστα ίσως πετύχετε κάτι δημιουργικό μέσα από αυτά.

Βέβαια η ψυχολογία σας δεν είναι και στην καλύτερή της φάση, για αυτό θα πρέπει να αποφύγετε σενάρια με το μυαλό σας και όσο μπορείτε να λειτουργείτε ρεαλιστικά.

 

Αιγόκερος

Χρέη και οικονομικά από το παρελθόν, έρχονται και γενικά νιώθετε πώς πρέπει να αντιμετωπίσετε πράγματα που ίσως λυθούν μακροπρόθεσμα και δεν μπορείτε να τα βάλετε σε τάξη. Οι έκτακτες όμως ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα σας  δώσουν μια ανάσα και ότι πλέον δεν είναι ακατόρθωτα κάποια πράγματα.

Κάποια μορφή βοήθειας θα έρθει και από άτομα ή καταστάσεις που θα είναι μυστικές.

Αν και κάποιοι από εσάς θα αρχίσετε να νιώθετε μια μορφή επιτυχίας, αφού θα έχετε πιθανότητες να γνωρίσετε άτομα μέσα από νέες επαφές και να ανανεωθείτε.

 

Υδροχόος

Ο Ουρανός και ο Άρης  σας φέρνει αλλαγές στη ζωή σας και νιώθετε πώς είστε αρκετά μαχητικοί στο να πετύχετε αυτά που θέλετε, αφού πλέον δεν σας σταματάει τίποτα.

Προσοχή όμως να συγκρατείτε τα νεύρα σας και να μην βγάζετε ανεξέλεγκτα συναισθήματα παρασυρόμενοι απλά από τις καταστάσεις, απλά να σκέφτεστε και δεύτερη φορά πριν μιλήσετε.

Πολύ πιθανόν εσείς του πρώτου δεκαημέρου, να έχετε κάποιες αλλαγές σε θέματα σπιτιού. Η υγεία σας θέλει ιδιαίτερη προσοχή και θα πρέπει να λειτουργήσετε προνοητικά αλλάζοντας τρόπο διατροφής ή βάζοντας κάποια όρια στα θέματα υγείας.

 

Ιχθύες

Μια στιγμή που θέλετε να ξεκουραστείτε και να αφήσετε πίσω σας δυσκολίες και πιέσεις.

Γνωριμίες και επαφές με νέα άτομα θα βοηθήσουν σε μια μορφή ανανέωσης, αλλά και θα έχουν και σκοπό είτε για επαγγελματικά είτε για ερωτικά.

Πάντως θα ήταν αρκετά δημιουργικό όσοι ψάχνετε για εργασία να είστε πιο ετοιμοπόλεμοι, καθώς έρχεται μια καλή ευκαιρία και δεν θα πρέπει να την κλωτσήσετε.

Κυρίως όμως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ζείτε πολύ όμορφες στιγμές και μπορείτε να εκπληρώσετε ένα στόχο σας, αρκεί να βαδίσετε μπροστά και να αφήσετε παλιές καταστάσεις που σας εμπόδιζαν. Αν πιστέψετε στον εαυτό σας και δώσετε ώθηση στα όνειρα σας, μπορείτε να βρείτε ένα μέλλον καλύτερο και ομορφότερο.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com