Πανσέληνος στο τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη.

Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας, η προσπάθεια να βρίσκω  τη λύση μέσα από οργάνωση.

Ερμής σύνοδο Άρης, προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας αλλά και στον τρόπο οδήγησης.

Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα, προσπαθούμε να χειραγωγήσουμε καταστάσεις και ανθρώπους μέσα από εμμονικές τάσεις. Καλή όψη όμως για δημιουργία.

Άρης αντίθεση με Πλούτωνα, εντάσεις, καταστάσεις βίας.

Ο Ποσειδώνας γυρνά  ανάδρομος, στόχοι, επιθυμίες, ανεκπλήρωτα όνειρα που αφήσαμε στη μέση, προσπαθούμε τώρα να βρούμε τον τρόπο να τα υλοποιήσουμε.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, μια νέα εποχή που μας δίνει την έναρξη του καλοκαιριού.

Αφροδίτη αντίθεση Δίας, υπερβολή στις σχέσεις, οικονομικές ατασθαλείες.

 

Κριός

Προσοχή σε ότι λέτε και σε ποιους το λέτε. Κυρίως αποφύγετε να μπλέξετε σε καυγάδες ή γενικότερα σε διενέξεις. Κάποιοι θα σχεδιάσετε και ένα ταξίδι για να ξεσκάσετε και να φύγετε από την καθημερινότητα. Πολλοί όμως δέχεστε  μεγάλη πίεση σε θέματα οικογενειακά και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ελιχθείτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις, βρίσκοντας  την καλύτερη αντικειμενική λύση.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, δίνει τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις με οικονομικά ή δικαστικά αλλά και νομικά θέματα. Αλλά και παράλληλα προσπαθείτε να βρείτε μια διέξοδο στην προσέγγιση κάποιων ανθρώπων ή και καταστάσεων.

 

Ταύρος

Θέλετε να κάνετε πολλά και παρόλο που πιστεύετε στις δυνάμεις σας, η άλλη πλευρά θέλει μια προσοχή στο πώς θα τους χειριστείτε. Θα κάνετε αρκετές επαφές με κοντινά άτομα και ίσως κάποια από αυτά χρειαστεί να συγκρουστείτε και να έχετε προβλήματα. Προσοχή στα μέσα επίσης συγκοινωνίας κυρίως στον τρόπο που οδηγείτε.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικονομικών είτε από τη δικά σας πλευρά, είτε και του συντρόφου σας και ακόμη κάποιες καταστάσεις με έγγραφα ή συμβόλαια.

 

Δίδυμοι

Τα πράγματα για σας, έχουν να κάνουν με το να προωθήσετε μια νέα εργασία που είναι να κάνετε ή ακόμη και μια συνεργασία. Σας απασχολεί το οικονομικό αυτή την περίοδο και ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα, κυρίως για να τακτοποιήσετε ένα σας θέμα ή ακόμη και για να επενδύσετε σε μια κατάσταση.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, εμφανίζει κάποια άτομα από το παρελθόν, που έρχονται στη ζωή σας για να ολοκληρώσουν έναν κύκλο.

 

Καρκίνος

Κούραση και ένταση για σας. Ωστόσο θα μπορέσετε να συνδιάσετε επαγγελματικές συναντήσεις μαζί με διασκέδαση. Προσοχή βέβαια στο να μη περνάτε τα όρια σε σχέση με τους άλλους και μη δείξετε ένα προφίλ δικό σας που δεν θα θέλατε. Οικονομικά θα υπάρχει μια κατάσταση που θα σας βγάλει εκτός εαυτού, ωστόσο προσέξτε να είστε συγκροτημένοι και να μην αντιδράσετε. Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και νιώθετε πώς μπορείτε να ξαναβρείτε τη λάμψη σας.

Η  Πανσέληνος στις 17 του μήνα, δείχνει πώς θα πρέπει να προσεξέτε τόσο στον τομέα της υγείας όσο και της εργασίας σας. Αποφεύγοντας όμως να φτάσετε στα άκρα.

 

Λέων

Η διάθεσή σας αλλά και ο τρόπος που επικοινωνείτε, είναι αρκετά έντονος και τα πράγματα για σας, φαίνεται να έχουν διαφόρων ειδών ανατροπές. Από τη μία είστε διεκδικητικοί και προσπαθείτε να επιβάλλετε τα θέλω σας. Από την άλλη όμως θέλει προσοχή καθώς μπορεί να γίνετε αντιπαθείς ή και να προκαλέσετε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση. Καλό είναι να τα λύσετε από βδομάδα. Θέματα υγείας, δεν πρέπει να τα αμελήσετε.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, βοηθά να βγάλετε προς τα έξω ότι καλλιτεχνικό και δημιουργικό  έχετε, καθώς και σε όσους είναι γονείς, να τακτοποιήσουν ένα θέμα με τα παιδιά τους.

 

Παρθένος

Το σπίτι και η οικογένεια για σας έχει προτεραιότητα, κυρίως για να μπορέσετε να βρείτε την ηρεμία και την γαλήνη μέσα σας και γύρω σας. Επαφές με φίλους ή κοντινά άτομα θα σας βρουν μια λύση που επιθυμείτε. Θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές που αφορούν τα οικονομικά σας, είτε για να τακτοποιήσετε μια κατάσταση αλλά και να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που θέλετε να κάνετε. Τα πράγματα όμως δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, οπότε  δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους, να ξανασκεφτούν αυτά που θα πρέπει να γίνουν. ‘Ενα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον, θα είναι η αρνητική επιρροή σε  σχέση με σας και ένα δικό σας άτομο. Προσπαθείστε  να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, χωρίς να πορώνεστε.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, δείχνει πώς ίσως θα πρέπει να γίνει μια μετακόμιση ή μια ανακατάταξη στο χώρο σπιτιού. Καθώς και να λύσετε μια κατάσταση με άτομα οικογενείας.

 

Ζυγός

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι για να βρείτε μια διέξοδο από την κατάσταση που είστε και μπορεί να έχει και επαγγελματικό χαρακτήρα. Προσοχή σε θέματα συμβολαίων-υπογραφών-εγγράφων καθώς και στον τρόπο οδήγησης.

Η  Πανσέληνος στις 17 του μήνα, φέρνει εκπλήξεις σε σχέση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, καθώς και τη δυνατότητα ταξιδιού.

 

Σκορπιός

Το οικονομικό για σας έρχεται στο προσκήνιο. Προσπαθείτε να βρείτε μεθόδους για να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε οφειλές. Αλλά παράλληλα για κάποιους από σας θα εμφανιστεί μια νέα πηγή εισοδήματος. Οποιαδήποτε ενόχληση σε σχέση με την υγεία σας, δεν θα πρέπει να την αμελήσετε. Και επίσης προσοχή στο πώς οδηγείτε και στο πώς κινήστε. Καθώς είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, θα φέρει προτάσεις στα οικονομικά και το κλείσιμο μια υπόθεσης σε σχέση με αυτά.

 

Τοξότης

Η καθημερινότητά σας είναι έντονη και βλέπετε πώς πλέον μπορείτε να στηρίξετε αυτά που θέλετε σε αυτούς που  θέλετε. Σε σχέση με τα οικονομικά  πολλές φορές θα το παρακάνετε και θα ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε. Μπορεί να αρχίσετε μια νέα διατροφή ή να υιοθετήσετε μια καλή συνήθεια. Σε άλλη περίπτωση να προβείτε σε μια αλλαγή που έχει να κάνει με την εξωτερική σας εικόνα.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, σας φέρνει μια μικρή ταραχή σε σχέση με ένα προσωπικό σας θέμα, αλλά σας προτρέπει να δώσετε τον απαιτούμενο χώρο στον εαυτό σας, για να βρείτε διέξοδο.

 

Αιγόκερως

Προσπαθείτε να μη δώσετε στόχο  σε ότι κάνετε. Για αυτό χρειάζεστε απομόνωση και όσο γίνεται ξεκούραση για να βρείτε το χώρο και το χρόνο σας. Κάποιοι θα μάθετε μια πληροφορία που αφορά ένα κοντινό σας άτομο και ίσως υπάρξει μια μικρή απογοήτευση από μέρους σας. Από τις 21 του μήνα και μετά, ξεκαθαρίζει μια κατάσταση και έχετε πλέον μια αντικειμενική  άποψη στο πώς θα χειριστείτε μια κατάσταση. Αν σε κάποιες επαφές που θα έχετε δεν μπορείτε να συννενοηθείτε, αφήστε το θέμα για άλλη μέρα.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα,  σας βοηθά να ξεκουραστείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας, κάνοντας μόνο αυτά που σας αρέσουν.

 

Υδροχόος

Η ενασχόλιση με τον εαυτό σας και θέματα καριέρας ή εργασίας, είναι αυτό που σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ευκαιρίες και να βγείτε μπροστά στον συγκεκριμένο τομέα. Η ψυχολογία σας θα είναι λίγο πεσμένη και καλό θα είναι να αποφύγετε τα άτομα που είναι μίζερα ή σας στεναχωρούν.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, δίνει την ευκαιρία να μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να επεκτείνετε τις επαφές σας.

 

Ιχθύες

Αυτό το διάστημα είστε σε μια φάση που δεν ξέρετε τι θέλετε και πώς ίσως κάποιες φορές θα βλέπετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Θα υπάρξουν κόλακες γύρω σας και προσέξτε να μην εμπιστεύεστε εύκολα. Θα νιώθετε πώς είστε στο στόχαστρο πολλές φορές και τυχόν σχόλια και περίεργες πληροφορίες σε σχέση με σας, μην τις δώσετε σημασία. Στο επαγγελματικό κομμάτι τα πράγματα δείχνουν να είναι καλύτερα και να δικαιώνεστε σε μια κατάσταση που είχατε δουλέψει εδώ και καιρό.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα, η καρίερα σας παίζει πρωταρχικό ρόλο και προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com