Νέα Σελήνη στο Δίδυμο, με διάθεση για φλερτ, ανανέωση και νέα ξεκινήματα.

Με Αφροδίτη – Πλούτωνα να συμμετέχει και να δίνει μια βοήθεια στο να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις σε οικονομικά θέματα. Αλλά να έρθουμε πιο κοντά με αυτόν ή αυτήν που επιθυμούμε.

Ερμής εξάγωνο Ουρανός, αναπάντεχες εκπλήξεις γνωριμίες, έρωτες, μια συνάντηση που θα μας δώσει τη λύση που επιθυμούμε.

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας, λάθος εκτίμηση καταστάσεων, ψεύτικες υποσχέσεις αλλά επιβοηθητική σε θέματα καλλιτεχνικά καθώς και σε επαγγέλματα δημιουργικά.

 

Κριός

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις που αφορούν το κομμάτι της δουλειάς και βρίσκεστε πιο κοντά στο στόχο σας, αφού μπορείτε να κάνετε την όποια επικοινωνία που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα σκοπό σας. Σε κάποιους από σας, θα υπάρχει ένα έκτακτο ταξίδι. Θα είστε αρκετά παρορμητικοί και ίσως μπερδευτείτε σε θέματα αποφάσεων. Να εξετάζετε διπλά προτού αποφασίσετε για κάτι. Ωστόσο η περίοδος συνίσταται στο να κάνετε μικρές ανακατατάξεις είτε στο χώρο του σπιτιού, είτε στο χώρο εργασίας. Σε θέματα υγείας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάσετε τις τυχόν ενοχλήσεις που θα έχετε.

Με τη Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου, θέματα σπουδών, μετακινήσεων ή και επαφών με συγγενικά άτομα ευνοούνται.

 

Ταύρος

Η προσοχή σας είναι στραμμένη προς τα οικονομικά σας, ψάχνετε να βρείτε τρόπους και μεθόδους που θα σας αποκομίσουν χρήματα, αλλά και καταστάσεις στα οικονομικά που θα βοηθήσουν στο μέλλον σας. Άτομα που είχατε καιρό να δείτε, αρχίζετε να τους πλησιάζετε. Μια επαφή με μια ομάδα ανθρώπων θα σας ενθουσιάσει, αλλά θα πρέπει να είστε λίγο επιφυλακτικοί μαζί τους. 7 και 8 του μήνα, μια επαφή με ένα άτομο, βοηθά στο να μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε πράγματα με τα οικονομικά σας.

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε μια εργασία.

Δίδυμοι

Είναι η κατάλληλη περίοδος να τολμήσετε να αλλάξετε μια κατάσταση, είτε με τον εαυτό σας είτε με συνεργασιες, ασκώντας βέτο και προβάλλοντας τις ιδέες σας σε άλλους, που παλιότερα θα ήταν κάτι ουτοπικό να κάνετε. Είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και μπορείτε τώρα να πετύχετε κάνοντας την επιθυμητή για σας, επανάσταση. Θέλει όμως προσοχή στο τι ακούτε και από ποιον. Πολλές φορές θα χρειαστεί να διπλοτσεκάρετε κάποιον ή κάποια πληροφορία. Στις 9 του μήνα, και κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, η διάθεση σας αλλάζει και γίνεται πιο ανέμελη.

Η Νέα Σελήνη, δίνει τη δυνατότητα για ανανέωση μέσα από ξεκίνημα νέων συνεργασιών και εργασιών. Καθώς και μέσα από γνωριμίες που θα αποδειχθούν εύφορες.

 

Καρκίνος

Προσπαθώντας να προσεγγίσετε νέα άτομα που έχουν βρεθεί στη ζωή σας, ή και φίλους από παλιά, διαπιστώνετε πώς κάποιοι δεν είναι αυτό που δείχνουν, οπότε καλό θα ήταν να κρατάτε μια επιφυλακτική στάση σε ότι αφορά τις σχέσεις σας. Από τις 7 του μήνα και μετά, γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και προσπαθείτε να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, στους χώρους που κινήστε. Και επειδή θα είστε στο στόχαστρο, προσοχή να μην κάνετε λάθη απροσεξίας.  Το σαββατοκυριακο, μέσα από μια πληροφορία ή μια συνάντηση, καταλαβαίνετε πώς ένα θέμα του παρελθόντος, απαιτεί από σας λήψη αποφασιστικότητας και τόλμης ώστε να το διεκπαιρεώσετε.

Η Νέα Σελήνη, δίνει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε μέσα από απομόνωση και εσωτερικό απολογισμό.

Λέων

Το μυαλό σας πολλές φορές είναι χαοτικό και λειτουργείτε με διαφορετικούς ρυθμούς, καθώς νιώθετε πώς έχετε πιεστεί πολύ και τώρα είναι μια ευκαιρία να το ρίξετε έξω. Κάποιες φορές συνδυάζετε τη διασκέδαση με τη δουλειά κάτι που είναι το ιδανικό για σας. Προσοχή όμως, καθώς τραβάτε βλέμματα και κριτικές άθελά σας, για αυτό μην το παρακάνετε. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, η πιθανότητα να πετύχετε μέσα από μια εργασία ή νέα συνεργασία, εάν επιμείνετε στο στόχο αυτό, δείχνει πώς μπορείτε να καταφέρετε κάτι που για σας θα είναι μια μορφή δικαίωσης. Στους αδέσμευτους το σαββατοκύριακο ξεκινά μια περίοδος με έντονο φλερτ και ερωτικά σκάνδαλα.

Η Νέα Σελήνη, βοηθά στις νέες γνωριμίες και στην εξάπλωσή σας μέσα από μια ομάδα ή κάποιο κύκλο φίλων.

 

Παρθένος

Ένα διάστημα όπου υπάρχουν πολλά μπερδέματα, καθώς πολλές φορές νιώθετε πώς δεν ξέρετε προς τα που να εστιαστείτε. Η κατάσταση βέβαια είναι έντονη, αλλά σταδιακά τα πράγματα ηρεμούν. Πρέπει και επιβάλλετε να βρεις μια μέση οδό με το σύντροφο ή τη σύντροφό σου, καθώς τα πράγματα για σας χρειάζεται να μπουν σε μια τάξη. Για τους αδέσμευτους ίσως μια γνωριμία ή κάποιο φλερτ αναζωπυρώθει, μέσα από ένα άτομο είτε από το χώρο εργασίας σας, είτε που έχει σχέση με  αυτόν. Προσοχή βέβαια σε αγορές, συμβόλαια και υπογραφές, καθώς πολλές φορές άλλο θα σας πλασάρουν και άλλο θα είναι.

Η Νέα Σελήνη, δίνει την ευκαιρία εστίασης σε θέματα καριέρας, καθώς και επίλυσης προβλημάτων με τον ή την σύντροφο.

 

Ζυγός

Υπάρχει η τάση και η διάθεση από μέρους σας, και είστε επικοινωνιακοί καθώς έχετε διάθεση να είστε με άτομα και δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Από τις 7 του μήνα, όμως προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε, καθώς θα πιάσετε αρκετές φορές τον εαυτό σας να είναι εριστικός και να εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες με έντονο το φλερτ, αλλά το να μην είστε υπερβολικά ενθουσιώδεις και να δείξετε μια εγκράτεια, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στην σωστή εκτίμηση ανθρώπων και καταστάσεων.

Στο χώρο εργασίας σας, θα υπάρξουν μικρομπερδέματα, οπότε η οργανωτικότητα και η διπλωματία σας, θα λειτουργήσει ως η μόνη λύση.

Η Νέα Σελήνη, βοηθά σε θέματα εξωτερικού ή και ταξιδιών, καθώς και σε όσους δίνουν εξετάσεις, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που βοηθά την ενασχόληση με θέματα είτε που είχατε αφήσει στο παρελθόν και τα ξαναπιάνετε, ή γενικότερα πράγματα που είχατε στο μυαλό και θέλατε να τα ξεκινήσετε αλλά λειτουργούσατε αναβλητικά. Είναι η ευκαιρία να προκαλέσετε τον ίδιο τον εαυτό σας, μπαίνοντας σε νέα μονοπάτια.

Κάποιες φορές θα είστε πιεστικοί με άτομα που αγαπάτε και μπορεί να προκαλέσετε το θυμό τους. Μην το παρακάνετε όμως γιατί ναι μεν έχετε μια έμφυτη ζήλια, αλλά πολλές φορές “διυλίζετε τον κώνωπα”.  Το διάστημα είναι ευνοϊκό για το σχεδιασμό ενός ταξιδιού, ή και την υλοποίηση ενός παλιότερου.

Η Νέα Σελήνη, σας δείχνει τον τρόπο να τακτοποιήσετε μια υπόθεση που αφορά τα οικονομικά του συντρόφου σας ή και κάποιο κληρονομικό ή νομικό θέμα.

 

Τοξότης

Είστε στο στόχαστρο των καταστάσεων, καθώς αρκετές φορές βρίσκετε αντιμέτωποι με ανθρώπους και καταστάσεις, προσπαθώντας να εκμαιεύσετε λόγια ή πράξεις ή και να βάλετε τη λογική σας μπροστά για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλουν και δεν το εκφράζουν. Θα υπάρξουν φορές μέσα στη βδομάδα που θα αισθάνεστε σημαντικοί για τα επιτεύγματα σας. Ωστόσο δείξτε όσο μπορείτε λίγο ταπεινότητα, καθώς πολλοί περιμένουν στη γωνία να κάνετε το μοιραίο λάθος. Το σαββατοκύριακο όσοι είστε σε σχέση κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το ή τη σύντροφό σας και παίρνετε αποφάσεις που αφορούν το κοινό σας καλό.

Η Νέα Σελήνη, σας βοηθά να βρείτε τη διάκριση μέσα από το καλό και το κακό το όμορφο ή το άσχημο και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τρίτα άτομα.

 

Αιγόκερως

Αρκετές επαφές και συζητήσεις, κυρίως σε θέματα επαγγελματικών. Οι υποχρεώσεις σας είναι βέβαια αρκετές και καλείστε να επιλύσετε καταστάσεις παίρνοντας τα ηνία στα χέρια σας και πολλές φορές ασκώντας βέτο. Το να διαφωνήσετε με κόσμο είναι κάτι που πλέον μπορείτε να το στηρίξετε, αφού εδώ και καιρό έχετε αποδείξει την αξία σας. Δεν είναι απίθανο να βγει το σαββατοκύριακο μια ευκαιρία με μορφή εργασίας φυσικά, που θα αναδείξει το ταλέντο σας.

Η  Νέα Σελήνη, δείχνει πώς πρέπει να προσέξετε τυχόν λάθη και απροσεξίες καθώς και λάθος επικοινωνία με τους γύρω σας. Κυρίως στον τομέα εργασίας σας.

 

Υδροχόος

Ημέρες με επικοινωνίες και συζητήσεις καθώς και ευκαιρία για έξοδο σε αρκετούς από εσάς. Το φλερτ σε όποιον χώρο και αν κινήστε θα είναι έντονο καθώς και το ερωτικό ενδιαφέρον τόσο από μεριάς σας όσο και από την άλλη πλευρά. Βέβαια προσοχή μην την πατήσετε κυρίως οι αδέσμευτοι και ενθουσιαστείτε με κάτι που πιστεύετε πώς είναι ανεπανάληπτο και πώς δεν έχετε ζήσει κάτι παρόμοιο. Σε σχέση με το επαγγελματικό σας κομμάτι, θα υπάρξουν ευκαιρίες μέσα από έκτακτες ευθύνες όπου σας αναλογεί να αναλάβετε και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και οργανωτικοί.

Η Νέα Σελήνη, δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι που είχατε παραμελήσει ή να βρεθείτε με άτομα που είχατε χαθεί εδώ και καιρό.

 

Ιχθύες

Η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη το τελευταίο διάστημα, καθώς πολλές φορές εγκλωβίζεστε σε λάθη ή καταστάσεις του παρελθόντος και αποφεύγετε τις συγκρούσεις.

Από τις 7 του μήνα και μετά τα πράγματα είναι ευνοϊκά ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις και λάθη που έγιναν σχετικά με το σύντροφό ή τη σύντροφο.  Προσοχή σε λάθη και θέματα απροσεξίας που σας αφορούν στο χώρο εργασίας σας. πολλές φορές κλείνεστε σε ένα δικό σας κόσμο και βλέπετε τα πράγματα με ένα άλλο πρίσμα. Η απομόνωση αλλά και η συμβουλή δικών σας ατόμων, θα είναι η λύση πολλές φορές στο να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση.

Η Νέα Σελήνη, θα δώσει μια λύση σε ένα θέμα που θα έχετε τη βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου και θα πάρετε αποφάσεις για αλλαγές.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com