Την προηγούμενη βδομάδα μάθατε για μένα ότι περνάω την περίοδο της ζωής μου, που θα την ονομάσω «Barwoman». Μάθατε λοιπόν και για το πόσο σημαντικά είναι να έχεις φίλους στη δουλειά, θυμάστε όμως που σας ανέφερα ότι υπάρχουν κάποιες δύσκολες μέρες;

Ε κάποιες από αυτές θα σας αναφέρω, επικεντρώνοντας την προσοχή μου στις παραξενιές του κάθε πελάτη και συγκεκριμένα στις πιο «κουφές» παραγγελίες που έχω δεχθεί μέχρι τώρα.

  1. Fredo Cappuccino με μέλι

  2. Κακάο με νερό σε φλυτζανάκι του καφέ με μέλι (και έξω 40 βαθμοί!)

  3. Φραπέ με μισό καφέ, μισό ντεκαφεϊνέ σκέτο προς γλυκό με όχι και πολύ γάλα (τα γραμμάρια και τα ml παιδιά κατευθείαν!)

  4. Late χωρίς πολύ γάλα….

  5. Φραπέ πολύ γλυκό, με πολύ γάλα και παγωτό ( milkshake με μια κουταλίτσα καφέ παιδιά!)

  6. Fredo Cappuccino με παγωτό (παγωτό ΠΑΝΤΟΥ!)

  7. Fredo Cappuccino με επιπλέον αφρόγαλα σε ξεχωριστό ποτήρι γιατί, το αφρόγαλα δεν είναι ποτέ αρκετό!

  8. Ελληνικός με κανέλα.

  9. Φραπές μέτριος με μέλι αντί ζάχαρης.

  10. Mojito με μέλι…(μέλι ΠΑΝΤΟΥ!)


Αυτές ήταν κάποιες από τις πιο «όμορφες» παραγγελίες που έχω δεχθεί μέχρι και σήμερα… Περιμένω τις δικές σας!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.