Πόσες φορές έχετε πέσει στην παγίδα του «Δεν έχω τι να βάλω»; Αφήστε το, μην μετράτε, είμαι σίγουρη πως η σκέψη αυτή σας βασανίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση, αν και σίγουρα η καημένη η ντουλάπα κοντεύει να “σκάσει” από τα ρούχα.

Ας μην κρυβόμαστε, όλες μας έχουμε μια τέτοια ντουλάπα. Ανοίξτε και αρχικά συμμαζέψτε την. Χωρίστε τα ρούχα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε τι βρίσκετε που, γιατί πολλές φορές ταξινομούμε τα ρούχα μας με τέτοιο τρόπο, που ξεχνάμε την ύπαρξη κάποιων. Μια καλή ιδέα θα ήταν να τα χωρίσετε ανά χρώμα ή με βάση τα καθημερινά ρούχα και αυτά που είναι για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Έτσι, θα έχετε την δυνατότητα να συνδυάζετε πιο εύκολα τα ρούχα σας και να αντιληφθείτε το πώς απλά κομμάτια που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας, μπορούν να μας δώσουν παραπάνω από ένα outfit.

Η  Allegra λοιπόν έχει να σου δείξει κάποια καθημερινά outfits, με basic κομμάτια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.