Τα ραδιόφωνα μας έχουν τρελάνει… Το έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές που μερικοί σχεδόν το βαρέθηκαν.

Είναι γνωστό, ότι η τεράστια μουσική βιομηχανία επιλέγει να προωθήσει τραγούδια τα οποία, το κοινό θα το τραγουδήσει, θα το χορέψει και θα διασκεδάσει μαζί τους μέχρι τελικής πτώσης.

Στο τέλος γίνονται μέρος της ζωής μας. Με αυτόν τον τρόπο ένα τραγούδι συνηθίζετε και μένει στην ιστορία ως το καλύτερο που έχουμε ακούσει.

Μετά από τον κορεσμό του, έρχονται οι διάφορες παραλλαγές του. Αυτές που όλοι μας κρίνουμε, άλλοτε θετικά και κάποιες φορές αρνητικά. Τελικά αυτό το τραγούδι που αγαπήσαμε, λατρέψαμε, διασκεδάσαμε μαζί του φτάνει, να γίνει κουραστικό; Όχι φυσικά…

Προχωράω όμως σε ένα παράδειγμα, που πιστεύω θα το αγαπήσετε και εσείς! Οι παραλλάξεις πολλές, αλλά όλες υπέροχες στα αυτιά μας… Απολαύστε το με αγάπη για την μουσική.


Πάμε λοιπόν να χορέψουμε; Despacito!

 

#Parallagi No.1

 

#Parallagi No.2

 

#Parallagi No.3

 

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του Despacito, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα λατρέψετε την #Parallagi No.1. Και εγώ αυτή λάτρεψα. Καλή διασκέδαση!

Για το τυπικό της υπόθεσης, να αναφέρουμε ότι, το τραγούδι γράφτηκε από τον Louis Fonsi, τον Daddy Yankee και την Erica Ender. Κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου 2017. Απλά και λιτά, κέρδισε τις καρδιές μας. Ένα τραγούδι που έλαβε 4 Latin Grammy, ενώ οι προβολές του στο YouTube έχουν φτάσει στο τεράστιο ποσό των 4.748.225.083 και μία η δική μου …… 084!

Καλή ακρόαση!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Marios Tavlaridis

Κοινωνικός, λίγο εγωιστής, έχω πάρει και από το ζώδιο μου. Αυτό είναι αν γεννιέσαι το καλοκαίρι. Είμαι Λέων λοιπόν. Πιστεύω στην δύναμη της γραφής. Μου αρέσει να γράφω. Πάντα ήθελα να γράψω ένα τεράστιο βιβλίο. Αλλά κάτι με κρατούσε. Λατρεύω τα ταξίδια. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα μας και τις ομορφιές της. Αγαπώ την μουσική, ασχολούμαι με αυτήν. Παίζω τρομπέτα. Παίζω και μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πολυάσχολος, τελειομανής, επίμονος. Για μένα έχουν πει πολλά. Έχουν κρίνει το βλέμμα μου, την γοητεία μου, το πάθος μου για ζωή και δημιουργία. Μερικές από τις εκφράσεις που συχνά χρησιμοποιώ και αυτό κάνει τον κόσμο να γελά, είναι : “Ε.. Βέβαια”, “Συνέχισε με αυτό το ρυθμό εσύ”, και όταν κάτι με παραξενεύει τότε ακούγεται ο ήχος, “τιριιιιουμ”.