Ένα δώρο αποκτάει πολύ μεγαλύτερη αξία αν έχει φτιαχτεί με τα χεράκια μας και πόσο μάλλον όταν αυτό είναι μοναδικό και ξεχωριστό.

Σήμερα θα δείξουμε μια πολύ ωραία ιδέα για να φτιάξετε ένα υπέροχο δώρο για τον αγαπημένο σας  με λίγα υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι μας, εύκολα και οικονομικά, γιατί άλλωστε η κίνηση και η βαθύτερη σημασία του δώρου μετράει.


Θα χρειαστούμε:

  • Ψαλίδι
  • Κόλα
  • Κορνίζα
  • Εκτυπωμένες φωτογραφίες

Η φιλοσοφία του δώρου είναι να αποτυπώσουμε σε ένα πολύ όμορφο κάδρο τα μέρη που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς και τον σύντροφο μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε 3-4 ή και περισσότερες τοποθεσίες που παίζουν σημαντικό ρόλο για την σχέση μας, να τις βρούμε στο Google maps και έπειτα να εκτυπώσουμε τον κάθε χάρτη της τοποθεσίας. Αφού τις εκτυπώσουμε με ένα ψαλίδι  κόβουμε το σημείο που μας ενδιαφέρει σε σχήμα καρδιάς. Έπειτα σε μικρά χαρτάκια γράφουμε τη σημασία της κάθε τοποθεσίας, για παράδειγμα «το μέρος που γνωριστήκαμε»  ή «το πρώτο μας ταξίδι» κλπ.

 Έχοντας και τις καρδιές και τις λεζάντες, ανοίγουμε την κορνίζα και τις κολλάμε στο background αυτής. Σε περίπτωση που δεν μας αρέσει κολλάμε κάποιο ύφασμα η χαρτόνι.

Το δώρο για τον αγαπημένο μας είναι έτοιμο και σίγουρα θα εκτιμήσει την ιδέα μας!


 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Ioanna Zarotiadou

Η Ιωάννα ήρθε σε τούτο εδώ τον κόσμο κάπου στην δεκαετία του 90’, πάππου προς πάππου Σαλονικιά. Θα ήθελε πολύ να έχει αδέλφια, αλλά ήρθαν οι φίλοι στην ζωή της να καλύψουν αυτό το κενό. Όταν την ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει έλεγε, «Θέλω να φτιάξω ένα μεγάλο σπίτι για τα παιδάκια που δεν έχουν γονείς και για ανθρώπους που δεν έχουν σπίτι και πεινάνε», (ακόμα το θέλει). Αργότερα απαντούσε «Εγκληματολόγος», το πολύ το CSI σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες δεν κάνει καλό! Ακολούθησε μια μεγάλη αγάπη για την μαγειρική, της άρεσε όμως και η διακοσμητική, αα και η αισθητική , να μην ξεχάσω και την μόδα και... κάπου εκεί βρήκε τον τρόπο να τα κάνει όλα παράλληλα και είπε, «Θα γίνω δημοσιογράφος και θα κάνω μια εκπομπή που θα τα συνδυάζει όλα»! Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Α.Π.Θ και μπορείτε να την γνωρίσετε στην agathiara.gr.