Θυμάμαι έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που μου έγραψες για τελευταία φορά. Θα ήθελα να είμαι εκεί όταν ξυπνάς το πρωί και να σε περιμένω με το πρωινό σου έτοιμο, πριν φύγεις για δουλειά. Όταν θα γυρνάς, εγώ να λαχταράω μια σφιχτή αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί πριν κοιμηθείς.

Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι  λάθος έχω κάνει και τι συναισθήματα ίσως σου προκαλώ, όταν με αποφεύγεις και υψώνεις τείχη ανάμεσά μας. Όταν γίνεσαι ψυχρός και απόμακρος, τότε νιώθω να γκρεμίζεται ο κόσμος μου. Κάνω πάντα ό, τι περνά από το χέρι μου για να είμαι πάντα δίπλα σου σε όλα και να στέκομαι στο ύψος των περιστάσεων με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να νιώθω μόνο πως είμαι σημαντική για σένα. Να είμαι χαρούμενη, μόνο που θα αποτελώ μέρος του κόσμου σου. Έχω κλάψει άπειρες φορές χωρίς να το ξέρεις. Δεν θέλω να πιστεύεις πως είμαι αδύναμη. Δε θέλω να μοιάζω σαν ζητιάνος που του αξίζουν μόνο η απόρριψη και τα περισσεύματα αυτών που έχουν καλύτερη τύχη. Συγγνώμη, που προσπαθώ όσο μπορώ να εκπληρώσω τις επιθυμίες σου. Συγγνώμη, αν είμαι υπερβολικά δειλή, ώστε να σε αντιμετωπίσω.

Σε αγαπάω, πίστεψέ με, σε αγαπάω τόσο πολύ… Θέλω να είσαι ελεύθερος με όσα σε κάνουν ευτυχισμένο και σε γεμίζουν και εγώ θα είμαι πάντα στο πλευρό σου σαν φύλακας άγγελος να ξενυχτά με αγωνία. Αν με πάρεις στα χέρια σου, είμαι φτερούγες που σ’ αγκαλιάζουν… Αν με κλείσεις στην καρδιά σου είμαι φλόγα που σε ζεσταίνω…

Γιατί… Είμαι πάντα εκεί για εσένα…

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.