Το  «Ενθάδε Κείται» είναι το  τελευταίο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη στο νέο της άλμπουμ. Ένα τραγούδι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει από την εν λόγω τραγουδίστρια.

Η αλήθεια είναι πως γενικά έχει κριθεί πολύ αυστηρά από την αρχή της καριέρας της  και έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια όλα αυτά τα χρόνια  για τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει,  για τη φωνή της και το ντύσιμό της. Ακραία πάντα σε ό,τι κάνει, αυτή τη φορά πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Η Κατερίνα ωρίμασε και δίνει πια τη δική της απάντηση. Με λόγια σκληρά, αλλά αληθινά!

« Αναπαυτείτε στα ωδεία σας, η τέχνη πια δεν απειλείται»

«Ενθάδε κείται μαζί της μια ολόκληρη Αθήνα που τα σκληρά σαγόνια φοράνε γλώσσες πλατίνα».

«Δε με νοιάζουν των άλλων οι γνώμες, δεν τρομάζω από τους χειμώνες και δυο μέτρα κάτω απ’ το χώμα, η φωνή μου θα ακούγεται ακόμα».

Και δεν έμεινε μόνο στους στίχους, αλλά και το βίντεο κλιπ της ξεφεύγει κατά πολύ από τα ελληνικά δεδομένα. Creepy και Goth σε ραπ ύφος με το μοναδικό της sex appeal, τραγουδάει και χορεύει την «κηδεία» της, χωρίς να διστάζει να μπει ακόμη και μέσα στο φέρετρο.

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε το βίντεο κλιπ, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, όπως καθετί διαφορετικό, όταν πρωτοκυκλοφορεί. Υπάρχουν όμως και θετικά σχόλια, ακόμη και από κοινό που δεν συγκαταλέγεται στο Fun club της.

Δεν ξέρω αν πηγή έμπνευσης της αποτέλεσε το τελευταίο βίντεο κλιπ της Taylor Swift Look what you made me do”, μπορώ όμως να πω με σιγουριά ότι είναι η Κατερίνα Στικούδη δεν «μένει» στα σίγουρα, αλλά τολμά. Τολμάει να πειραματιστεί και να κριθεί.

Τη μουσική την έγραψε ο Dj Rico, οι στίχοι είναι του Χρήστου Πακιώτη και η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έγινε από τον Γιάννη Παπαδάκο.

Καλή ακρόαση και τα σχόλια δικά σας!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Vicky Vasilakopoulou

Συναισθηματική, αυθόρμητη, γεμάτη όνειρα και τόλμη. Επιλέγω να μην συμβιβάζομαι με τα πλαίσια, γι' αυτό και λάτρεψα την ενασχόληση μου με τα παιδιά. Αυτή ήταν μία από τις αιτίες ή τις αφορμές που με άλλαξαν σαν άνθρωπο. Παθιάζομαι με ό, τι κάνω και ό, τι κάνω στη ζωή μου το αγαπώ. Είμαι η Βίκυ Βασιλακοπούλου ή αλλιώς η “Αγαθιάρα”. Από μικρή συνήθιζα να γράφω τις σκέψεις μου όταν δεν μπορούσα να τις εκφράσω λεκτικά και το συνεχίζω... Το μότο της ζωής μου είναι “Και αυτό θα περάσει”!