Κριός

Μια πολύ καλή περίοδος να χτίσετε επαφές και σχέσεις και να βάλετε πλώρη προς κάτι καινούριο, είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα δύσκολο ως προς τις εντάσεις που θα έχετε στο σπίτι σας, αλλά και στη δουλειά σας. Προς τα μέσα της εβδομάδος όμως θα έχετε μια επιτυχία εκεί που δεν το περιμένατε.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες που σας βοηθούν να αναγνωριστείτε και να σας ανταποδίδετε λόγω τύχης κάτι που παλεύατε εδώ και καιρό.

Τρίτο δεκαήμερο

Επαφές και σχέσεις θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και πολύ πιθανόν μέσα από αυτές να προκύψει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

 

Ταύρος

Μια περίοδος ανατροπών και νέων δεδομένων στη ζωή σας, που σας βοηθά σιγά-σιγά να κάνετε μια ουσιαστική νέα αρχή στη ζωή σας.

Πρώτο δεκαήμερο

Θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα και ίσως προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι ή συναντήσετε κάποιο άτομο από τα παλιά και να χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μαζί του.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά που σας απασχολούν, θα είναι μια στιγμή που θα έχετε ευκαιρίες να τακτοποιήσετε καταστάσεις προηγούμενων ετών καθώς και να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Τρίτο δεκαήμερο

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις στα σχέδια, αλλά ευτυχώς θα μπορείτε να διαχειριστείτε το απρόβλεπτο και να  σώσετε καταστάσεις.

 

Δίδυμοι

Με Νέα Σελήνη στο ζώδια σας, έρχονται νέα πράγματα στη ζωή σας και είναι ευκαιρία για νέα ξεκινήματα.

Πρώτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες αρκετές θα έχετε εσείς του πρώτου, ώστε να νιώσετε μέλη μιας ομάδας ή γενικά μιας κατάστασης και να περάσετε όμορφα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ωραία περίοδος για εσάς αρκεί να ξεχωρίσετε το ψέμμα από την αλήθεια. Το επαγγελματικό, αλλά και το ερωτικό ευνοείται στη ζωή σας.

Τρίτο δεκαήμερο

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα στο χώρο εργασίας, ίσως κάποιοι από εσάς θελήσετε να κάνετε μια δεύτερη δουλειά. Δεν θα λείψουν και οι ερωτικές προκλήσεις αυτή την εβδομάδα.

 

Καρκίνος

Θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί αυτή την περίοδο και ευνοούνται κάθε είδος σχέσης και συναναστροφές που σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προσοχή όμως γιατί θα είστε αρκετά νευρικοί και ίσως χαλάσετε πράγματα ιδίως προς το τέλος της εβδομάδος.

Πρώτο δεκαήμερο

Με τον Ερμή στο δεκαήμερο σας, μπορείτε να έχετε επαφές και επικοινωνίες που σε οδηγούν στο να πετύχετε πράγματα που θέλετε. Θα υπάρχουν εντάσεις με κοντινά σας άτομα οπότε προσοχή στις συναναστροφές σας. Δοκιμάζετε νέα πράγματα και νέες προκλήσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αρκετά ευνοϊκή περίοδος για εσάς καθώς είναι στιγμή που μπορείτε να αφεθείτε και να έχετε αρκετή δημιουργικότητα και επίσης να περάσετε όμορφα με νέα άτομα στη ζωή σας.

Τρίτο δεκαήμερο

Ξεπερνάτε θέματα προηγούμενων ετών και αποφασίζετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να προκύψει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

 

Λέων

Αρκετές ευκαιρίες για εξόδους θα λειτουργήσουν λυτρωτικά για εσάς. Άλλωστε η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας στα μέσα της εβδομάδος και σας δίνει επιπρόσθετη λάμψη.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα δώσετε προτεραιότητα, καθώς ευνοούνται νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Επίσης στα ερωτικά κλέβετε την παράσταση.

Δεύτερο δεκαήμερο

Με ρυθμούς έντονους γίνονται εναλλαγές στη ζωή σας, αλλά τα πράγματα σας φέρνουν μέσα σε συνεχόμενες εκπλήξεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Ίσως προκύψει ένα ταξίδι εκεί που δεν το περιμένατε και είναι η ευκαιρία για να ανανεωθείτε.

 

Παρθένος

Σας απασχολεί κάτι εδώ και μέρες και ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε λίγο για να αναλογιστείτε τι θα κάνετε. Προς το τέλος της εβδομάδος αποφύγετε τις εντάσεις. Προσοχή σε μικροπροβλήματα στην καθημερινότητα.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποιος κρυφός έρωτας ξεπροβάλλει στη ζωή σου και είναι στο χέρι σου πώς θα το διαχειριστείς. Ίσως γενικά κρύψεις κάποια μυστικά σε σχέση με άλλους, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις κινήσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Γνωριμίες με αρκετό κόσμο που σας οδηγούν σε νέες σχέσεις, αλλά κυρίως σε καινούριες συνεργασίες. Οι έρωτες δεν θα λείψουν από τη ζωή σας.

Τρίτο δεκαήμερο

Αυτές τις ημέρες λύνεις θέματα στη ζωή σου και κυρίως τακτοποιείς υποθέσεις από παλιά. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου.

 

Ζυγός

Κάποια θέματα σε σχέση με παιδιά ίσως  σας φέρουν προ εκπλήξεων. Δεν θα λείψει μια επαγγελματική ευκαιρία.

Πρώτο δεκαήμερο

Με αρκετή κούραση και εναλλαγές αυτή η εβδομάδα, ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε πολλές στιγμές με άτομα που θέλετε για να περάσετε καλά. Προσοχή στις πιέσεις της τελευταίες μέρες της εβδομάδος.

Δεύτερο δεκαήμερο

Είναι μια στιγμή να καταφέρετε να αρχίζετε να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας.

Τρίτο δεκαήμερο

Ξεπερνάτε δυσκολίες και γεγονότα που σας ταλαιπώρησαν παλιότερα και βρίσκεστε πλέον προς νέες προκλήσεις και εκπλήξεις. Όσοι έχουν σχέση με εξετάσεις ή γραπτά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά.

 

Σκορπιός

Ένα διάστημα όπου βοηθά αρκετά τα επαγγελματικά σας και σας δίνει νέες ευκαιρίες για πράγματα που θέλεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Είναι μια περίοδος όπου θα έχετε τη δύναμη και το κουράγιο να πετύχετε πράγματα που θέλατε εδώ και καιρό. Μη διστάσετε να προχωρήσετε.

 Δεύτερο δεκαήμερο

Η επαγγελματική αλλά και η ερωτική σας ζωή, δείχνει να έχει βελτιωθεί αρκετά κα βελτιώνεται κι άλλο δίνοντας σας τις δυνατότητες να πετύχετε.

Τρίτο δεκαήμερο

Αυτήν την περίοδο βρίσκετε λύση σε προβλήματα που σας απασχολούν και βγαίνετε προς τα έξω, διεκδικώντας πράγματα.

 

Τοξότης

Αρκετά περίεργη αυτή η εβδομάδα, καθώς θα φέρει καταστάσεις που τείνουν να λυθούν σε κάποιους αλλά κάποιοι συνεχίζουν να βιώνουν δυσκολίες.

Πρώτο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στο φιλικό προς εσάς Λέοντα, είναι ευκαιρία να αρχίσετε να κινείστε επαγγελματικά αλλά και ερωτικά μέσα από ευκαιρίες που πιθανόν θα φέρει η Νέα Σελήνη.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου οι πιέσεις που δέχεστε καθώς και απρόσμενες καταστάσεις, σας κάνουν να γίνεστε λίγο δύσπιστοι. Υπομονή όμως γιατί γυρίζει ο τροχός. Δεν θα λείψουν όμως οι ευκαιρίες να περάσεις καλά.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα πολύ θετική για εσένα, αρκεί να κάνεις την ανατροπή παίρνοντας πρωτοβουλίες για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

 

Αιγόκερος

Είστε σε μια ένταση και προσπαθείτε να βρείτε ευκαιρίες, εκεί που δεν φαίνονται, ώστε να ανοίξετε τα φτερά σας.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα όπου τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλετε. Η  διάθεση σας θα έχει εναλλαγές. Και ίσως τακτοποιήσετε κάποιους στη θέση τους, καθώς δεν θα αντέχετε άλλη καταπίεση. Θα υπάρξει όμως μια ευκαιρία στα ερωτικά σας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν και αισθάνεστε δημιουργικοί. Προφανώς και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ανοιχτεί για εσάς.

Τρίτο δεκαήμερο

Επαγγελματικά και οικονομικά δείχνετε να ανανεώνεστε καθώς τα πράγματα βαίνουν καλύτερα από ότι ελπίζατε. Οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

 

Υδροχόος

Εβδομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα, έρχεται να σας δώσει την προσοχή να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε το καλό και το περίεργο που συμβαίνει.

Πρώτο δεκαήμερο

Το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι αυτό που σας δημιουργεί προβλήματα αυτήν την περίοδο και προσπαθείτε να το διαχειριστείτε. Ένας απρόσμενος έρωτας ίσως έρθει για να σας ανανεώσει.

Δεύτερο δεκαήμερο

Δημόσιες σχέσεις και επαφές έρχονται στη ζωή σας με πολύ όμορφο τρόπο και σας βοηθούν να ξεχαστείτε πραγματικά από δυσκολίες.

Τρίτο δεκαήμερο

Κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο μέσα από μια συζήτηση ή κάποια επικοινωνία, έρχεται να σου δώσει ευκαιρία για κάτι καινούριο που ανοίγεται στη ζωή σου. Επίσης ίσως φανεί και ένας έρωτας από τα παλιά.

 

Ιχθύες

Αλλαγές με θετικές εξελίξεις στον τομέα σπιτιού ή γενικότερα στο κομμάτι αλλαγής κατοικίας. Υπάρχει το ενδεχόμενο νέας  σχέσης ή και επανασύνδεσης με μια παλιά.

Πρώτο δεκαήμερο

Ίσως μετακινήσεις ή ταξιδάκια αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που αισθάνεσαι σαν οικογένεια.

Δεύτερο δεκαήμερο

Γενικά τα πράγματα σου πάνε με πολύ καλό ρυθμό καθώς καταστάσεις στη ζωή σου προχωρούν και γενικότερα όλα δείχνουν πώς βαίνεις προς κάτι καινούριο.

Τρίτο δεκαήμερο

Η εβδομάδα έχει κάποια μικρά χαρμόσυνα νέα από άτομα που περιμένεις να μάθεις νέα τους καθώς και εξελίξεις σε θέματα σπουδών που ανοίγονται για εσένα.

 

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com