Κριός

Μια περίοδος όπου τακτοποιείς εκκρεμότητες και προσπαθείς να βελτιώσεις κομμάτια της ζωής σου βρίσκονται λύση από το άμεσο κοντινό περιβάλλον σου.

Πρώτο δεκαήμερο: Δυσκολίες σε θέματα εργασίας και κυρίως ίσως κάποιοι νιώθουν πώς μια κατάσταση δεν κινείται παραπέρα. Θα πρέπει να υπάρχει προσοχή στον τομέα των οικονομικών καθώς και στις αγοροπωλησίες.

Δεύτερο δεκαήμερο: Έντονη δραστηριοποίηση από μεριάς σου καθώς είναι πολύ καλή στιγμή να αναδείξεις πράγματα και ταλέντα τα οποία είχες αφήσει αναξιοποίητα. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος στηρίζουν τις επιλογές σου.

Τρίτο δεκαήμερο: Αρκετή βελτίωση στο θέμα των οικονομικών σου, διότι αυτή η περίοδος έρχεται να σε “΄σώσει” από δυσκολίες ενώ παράλληλα σε  βοηθά μέσα από τρίτα άτομα να βρεις λύση στα προβλήματά σου.

Ταύρος

Γεγονότα ή άνθρωποι έρχονται να ταράξουν τις σχέσεις σας και να σας κάνουν να επανεκτιμήσετε κάποια θέματα γύρω σας. Ίσως αναγκαστείτε να γίνετε λίγο περίπλοκοι και να αποπροσανατολιστείτε από το στόχο σας.

Πρώτο δεκαήμερο: Ο σωστός προγραμματισμός και η οργάνωση των σχεδίων σου που είχες το προηγούμενο διάστημα σε βοηθούν τώρα να υλοποιήσεις σχέδια έχοντας ως βέβαια και στήριξη από τρίτα άτομα.

Δεύτερο δεκαήμερο: Πιθανές επαφές με άτομα του παρελθόντος έρχονται στη ζωή σου για να την αποπροσανατολίσουν. Ίσως βέβαια να εμφανιστεί και κάποιος έρωτας που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι.

Τρίτο δεκαήμερο: Μια εβδομάδα που έχεις βελτίωση στα σχέδια σου. Κυρίως ότι αφορά κύκλους ή ομάδες ανθρώπων θα λειτουργήσουν αρκετά υποστηρικτικά ως προς εσένα.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που γενικότερα  το κλίμα ηρεμεί και ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό εαυτό σας, καθώς αρχίζετε να δυναμώνετε και να διώχνεται τύψεις και δυσκολίες που σας βάραιναν.

Πρώτο δεκαήμερο: Το φιλικό περιβάλλον είναι αυτό που θα σε στηρίξει αυτή την περίοδο μέσα από κοινωνικές επαφές. Μεγάλη πιθανότητα γνωριμίας με ένα νέο έρωτα.

Δεύτερο δεκαήμερο: Βελτίωση στον τομέα της εργασίας σου και κυρίως τροποποιήσεις στην κομμάτι της καθημερινής εργασίας  βοηθούν να νιώσεις πώς βρίσκεις άμεσες λύσεις.

Τρίτο δεκαήμερο: Ένα διάστημα με νέες ευκαιρίες τόσο στον τομέα δουλειάς αλλά παράλληλα και μέσα από την οικογένεια. Ίσως έρθουν τα πάνω κάτω, ωστόσο αυτό θα σου δώσει την ώθηση να στρέψεις τα πράγματα προς τη δική σου μεριά.

 

Καρκίνος

Είναι μια στιγμή που θα πρέπει να δεις τα δικά σου δυνατά σημεία και να αντιμετωπίσεις εξωτερικούς παράγοντες που ως τώρα εμπόδιζαν το έργο σου.

Πρώτο δεκαήμερο: Ίσως πιέζεσαι λίγο παραπάνω και νιώθεις πώς πρέπει να αποδείξεις την αξία σου μέσα από σκληρή δουλειά. Ωστόσο έχεις ευκαιρία σε σχέση με τα επαγγελματικά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο:Είναι ένα διάστημα που γενικότερα δίνεις βοήθεια παντού και σε όλα τα επίπεδα. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πώς αρχίζεις να νιώθεις πλέον πώς μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις.

Τρίτο δεκαήμερο: Το αισθηματικό που ήταν εδώ και καιρό το πρόβλημά σου είναι μια περίοδος που βλέπει πώς πηγαίνει αρκετά καλύτερα. Επίσης ενδιαφέρον είναι το θέμα των επαγγελματικών σου, το οποίο φαίνεται πώς υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.

Λέων

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού έχετε αρκετή εύνοια στο να μπορέσετε να έχεις εκφραστικότητα και αρμονία σε συνδυασμό με διασκέδαση

Πρώτο δεκαήμερο: Ο τομέας της δουλειάς σου είναι αυτό που σε αγχώνει αρκετά αυτό το διάστημα, ωστόσο έχεις αρκετές ικανότητες στο να αποδείξεις το πόσο έχεις βελτιωθεί στους γύρω σου.

Δεύτερο δεκαήμερο: Με αρκετή μετακίνηση σε βρίσκει αυτή η περίοδος, καθώς πιθανόν να προκύψει κάποιο ταξίδι ή μια δραστηριότητα με εκπαιδευτικό χαρακτήρα που θα σε  βοηθήσει να ξεχωρίσεις.

Τρίτο δεκαήμερο: Το ενδιαφέρον αυτής της εβδομάδας στρέφεται τόσο στα επαγγελματικά σου αλλά και στα ερωτικά σου, που δείχνει πώς έχεις αρκετά βλέμματα πάνω σου.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη στις 17 Μαρτίου έχετε την ικανότητα να γίνεται αρκετά συμπονετικοί και συναισθηματικοί προς τους άλλους και να αλλάξετε την εντύπωση που είχαν για εσάς.

Πρώτο δεκαήμερο: Μια εβδομάδα με αρκετή διασκέδαση για εσένα , ίσως βέβαια να υπάρξουν μικρά θέματα με τον σύντροφο τα οποία αποπροσανατολίζουν το πρόγραμμα σου.

Δεύτερο δεκαήμερο: Τα ερωτικά σου πρωταγωνιστούν και γενικά αυτή την περίοδο είσαι αρκετά εκφραστικός σε σχέση με τους γύρω σου, καθώς νιώθεις πώς σιγά-σιγά βγαίνεις προς τα έξω.

Τρίτο δεκαήμερο: Είναι ένα διάστημα όπου ξεφεύγεις αρκετά από θέματα του παρελθόντος και αποφασίζεις να αναλάβεις μέσα από δραστικά μέτρα να κάνεις την αλλαγή.

Ζυγός

Παρόλο που ζορίζεσαι αυτό το διάστημα, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις το μεγάλο μπαμ και να ξεφύγεις από θέματα τα οποία σε δυσκόλευαν τη ζωή.

Πρώτο δεκαήμερο: Το οικογενειακό περιβάλλον φαίνεται πώς σε ζορίζει αυτήν την περίοδο και πρέπει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που φαίνονται βουνό. Με επιμονή και προσπάθεια βρίσκεις διεξόδους.

Δεύτερο δεκαήμερο: Το διάστημα είναι αρκετά ευνοϊκό, καθώς ξυπνά μνήμες από το παρελθόν και φέρνει πίσω έρωτες που είχαν χαθεί στο χρόνο.

Τρίτο δεκαήμερο: Ίσως προκύψουν αναπάντεχες εκπλήξεις και βρεθείς εξ απροόπτου, ωστόσο έχεις αρκετή δύναμη ευελιξίας για να τις χειριστείς. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν άνοδο.

Σκορπιός

Ένα διάστημα όπου κάνεις πλέον το βήμα που χρειάζεσαι και όλο αυτό το διάστημα που έχεις δουλέψει αρκετά σε ένα τομέα θα έρθει η στιγμή που θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα να το στηρίξουν.

Πρώτο δεκαήμερο: Γνωριμίες και κοινωνικότητα βοηθούν να ξεφύγεις από δυσκολίες της καθημερινότητας. Μέσα από όλα αυτά θα βρεις και λύση από κάποιο άτομο που πιθανόν να εμφανιστεί για αυτό το λόγω.

Δεύτερο δεκαήμερο: Βελτίωση στην καθημερινότητα αλλά και στην εργασία συμβάλλουν στο να μπορέσεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ίσως εμφανιστεί ένας μεγάλος έρωτας.

Τρίτο δεκαήμερο: Ένα διάστημα που θα μπορέσεις οικονομικά τουλάχιστον να αρπάξεις τις κατάλληλες ευκαιρίες μέσα από ιδιαίτερες συνθήκες που εμφανίζονται.

Τοξότης

Παρόλο που υπάρχουν αρκετά εμπόδια στη ζωή σου, δεν τα παρατάς και μέσα από αγωνιστικότητα βλέπεις αποτελέσματα.

Πρώτο δεκαήμερο: Η εποχή είναι κατάλληλη για σένα για προετοιμασία σχεδίων και καταστάσεων αν και είναι λίγο δύσκολα τα οικονομικά σου και θα πρέπει να προσέξεις να μην είσαι σπάταλος.

Δεύτερο δεκαήμερο: Ευκαιρίες στα ερωτικά θα έχεις το επόμενο διάστημα καθώς προκύπτουν καταστάσεις που μπορείς να λειτουργήσεις και να δείξεις τι πραγματικά είσαι.

Τρίτο δεκαήμερο: Το οικονομικό που σε απασχολεί είναι η ευκαιρία να το λύσεις μέσα από νέες προτάσεις που έρχονται από κοντινά άτομα.

Αιγόκερος

Ένα διάστημα με αρκετές δοκιμασίες για εσένα καθώς πρέπει να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου και να μπορέσεις να λειτουργήσεις μέσα από διαφορετικές συνθήκες.

Πρώτο δεκαήμερο: Η πίεση για εσένα αυτό το διάστημα είναι μεγάλη και θα πρέπει να κάνεις ένα απολογισμό στο τι θέλεις να κάνεις πριν πας στο επόμενο βήμα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο: Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στη προσωπική σου ζωή καθώς έχει και ευχάριστό νέα από οικογενειακό περιβάλλον.

Τρίτο δεκαήμερο: Νέα δεδομένα στη ζωή σου έρχονται να την ανατρέψουν, ωστόσο όσο πιο εύκολα τα δεχτείς τόσο πιο γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Ένα διάστημα όπου τελειώνεις με κάποιες υποθέσεις που σε δυσκόλευαν και πλέον βλέπεις με καινούρια ματιά τα όσα σου συμβαίνουν.

Πρώτο δεκαήμερο: Προσοχή στις εντάσεις με τους γύρω σου και προσπάθησε να καταλάβεις πώς είναι απλά μια περίοδος με κάποια εμπόδια που θα περάσει.

Δεύτερο δεκαήμερο: Το να λειτουργήσεις με πρακτικότητα και οργανωτικότητα αυτήν την περίοδο θα βοηθήσει την προώθηση των σχεδίων σου. Ίσως προκύψει και ένα μικρό ταξίδι.

Τρίτο δεκαήμερο: Ένα διάστημα όπου το επαγγελματικό σε σχέση με την προώθηση των σχεδίων σου αρχίζει να βελτιώνεται. Οικονομικά έρχονται μεγάλες ευκαιρίες.

Ιχθύες

Μέσα από διαδικασία ξεκαθαρίσματος, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες στο να βάλεις μπροστά για τα σχέδια σου.

Πρώτο δεκαήμερο: Τα επαγγελματικά σου βλέπεις πώς αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και έτσι νιώθεις καλύτερα στον ψυχολογικό τομέα.

Δεύτερο δεκαήμερο: Ευκαιρίες σε σχέση με τα οικονομικά σου και στο να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Ένα όνειρο σου πραγματοποιείται.

Τρίτο δεκαήμερο: Νέες καταστάσεις στη ζωή σου και μπορείς να βάλεις βούληση να αλλάξεις πράγματα.

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com