Κριός

Με τον Ερμή να μπαίνει στο Ταύρο σταδιακά βλέπεις ευκολίες και ευκαιρίες στο οικονομικό σου, καθώς είσαι σε μια κατάσταση που κλείνεις συμφωνίες. Κάτι που φαίνεται να βγαίνει έντονα με τη Νέα Σελήνη στις 15  του μήνα, όπου επηρεάζει τα οικονομικά σου και σε βοηθά στο να χτίσεις νέες συμφωνίες.

Πρώτο δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες φίλε Κριέ του πρώτου δεκαημέρου, θα πάρεις τρομερή ανάσα, καθώς θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αυτές τις ημέρες ξαναβρίσκεις τον παλιό εαυτό σου. Ίσως θελήσεις να κάνεις περισσότερες σπατάλες για να περάσεις καλά ή γενικότερα για να εντυπωσιάσεις, αλλά δεν σε νοιάζει τίποτα προκειμένου να περάσεις καλά.

Τρίτο δεκαήμερο

Είσαι σε μια περίοδο στη ζωή σου που κάποια πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται με έναν περίεργο τρόπο και ασυνήθιστο από αυτόν που περίμενες. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη τους επιθυμία.

 

Ταύρος

Με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο σου, νιώθεις έντονη την ενέργεια αυτού, αφού αρχίζεις ήδη να αισθάνεσαι διαφορετικά. Με τη Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, επαναπροσδιορίζεις πράγματα σε σχέση με σένα και αρχίζεις να εκδηλώνεις στους γύρω σου αυτά που έχεις εσύ ως προτεραιότητα.

Πρώτο δεκαήμερο

Θα τολμήσεις να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα, που εδώ και καιρό άφηνες πίσω και δίσταζες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή προτού εκραγείς.

Δεύτερο δεκαήμερο

Το εργασιακό σου κομμάτι είναι αυτό που βελτιώνεται αρκετά αυτή την περίοδο. Αν είσαι άνεργος να τολμήσεις, γιατί βρίσκεις μια δουλειά που επιθυμείς.

Τρίτο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα ίσως βάλεις πλώρη στην πραγματοποίηση ενός ταξιδιού. Θα δεις αύξηση των οικονομικών σου και μπορείς να πραγματοποιήσεις τις κινήσεις που θέλεις στη ζωή σου.

 

Δίδυμοι

Μια περίοδος ψυχικών ανακατατάξεων, αλλά κυρίως ξεκαθαρίσματος στο τι θα κάνεις από δω και πέρα έχοντας τα εφόδια που έχεις ως εργαλεία για μια νέα ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, βοηθά σε μυστικές συμφωνίες-συνεργασίες που αφορούν την αύξηση των οικονομικών σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Η εργασία σου θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή τη βδομάδα και γενικά ψάχνεις να βρεις τρόπους να βελτιώσεις καθημερινές συνθήκες στη  ζωή σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια περίοδος που θα είσαι αρκετά δημιουργικός και ευχάριστος τόσο με τους γύρω σου, όσο και με το περιβάλλον μέσα στο σπίτι. Ευνοούνται υποθέσεις σχετικά με παιδιά.

Τρίτο δεκαήμερο

Θα δεις μια μικρή βελτίωση-έκπληξη στα οικονομικά σου, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες μέσα από μυστικά πράγματα-σχέσεις, που θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την ελπίδα σου.

 

Καρκίνος

Αλλαγές μέσα από νέα άτομα στη ζωή σου καθώς και απομάκρυνση ατόμων που σε έβλαπταν. Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, βοηθά νέα ξεκινήματα με ομάδες ή συλλόγους αλλά και νέες παρέες.

Πρώτο δεκαήμερο

Αλλαγές μέσα από νέες γνωριμίες με φίλους που σταδιακά θα αρχίσουν να μπαίνουν στη ζωή σου και να αλλάζουν την καθημερινότητά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου βλέπεις να βελτιώνονται αυτή τη βδομάδα. Πιθανόν να βρεθείς και στο χτίσιμο μια νέας ερωτικής για σένα σχέσης.

Τρίτο δεκαήμερο

Επιτυχία σε θέματα καριέρας καθώς μπαίνεις σε μια μοναδική φάση της  ζωής σου και μπορείς να πετύχεις κάτι το οποίο ως τώρα  ήταν ουτοπικό για σένα.

 

Λέων

Αλλαγές στο εργασιακό σου κομμάτι. Κάτι καινούριο και έντονο έρχεται να ανατρέψει τα σχέδια που είχες ως τώρα. Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα σε βοηθά σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αναγνώρισης.

Πρώτο δεκαήμερο

Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, οι οποίες θα σου φέρουν και μια ευχάριστη έκπληξη.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μετακινήσεις και ταξίδια με ευχάριστες εκπλήξεις είναι κάτι που θα σε ανανεώσουν πραγματικά. Σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες θα έχεις επίσης σε θέματα σπουδών.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια νέα ευκαιρία έρχεται στα επαγγελματικά σου και πραγματικά αξίζει τον κόπο να το παλέψεις και να μη αρνηθείς ή κάνεις πίσω. Σε κάποιους από εσάς θα προκύψει μια νέα ερωτική σχέση μεγάλης έντασης.

Παρθένος

Θα αυξήσεις τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα προσπαθήσεις να δικτυωθείς σε διάφορα μέτωπα, προκειμένου να δεις αύξηση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σου φέρει γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό ή γενικότερα κάποια νέα από άτομα μακρινά.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια ξαφνική ευκαιρία, προβάλλει στη ζωή σου και θα πρέπει να την πιάσεις και να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες καταστάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα για αυτές. Πιθανόν και ένα μικρό ταξίδι προκύψει ξαφνικά.

Δεύτερο δεκαήμερο

Κάποια χρήματα που περιμένατε έρχονται σα ξαφνική βοήθεια και θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες στα οικονομικά σου, κάποια χρήματα που σου χρωστάν, τα λαμβάνεις και γενικά βελτιώνεται η τσέπη σου.

 

Ζυγός

Ένα διάστημα όπου τα πράγματα βαίνουν πολύ καλώς στη ζωή σου και αρχίζεις να τακτοποιείς εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, ευνοεί τα οικονομικά σου και γενικότερα υποθέσεις που έχουν να κάνουν με χρήματα τρίτων ή και ακόμη κληρονομιές.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα όπου αυξάνονται τα οικονομικά σου και αρχίζεις να παίρνεις μια ανάσα. Θα περάσεις όμορφα σε εξόδους με φίλους και γνωστούς.

Δεύτερο δεκαήμερο

Νέες σχέσεις ευνοούνται για σένα αυτή την περίοδο, καθώς και μια ξαφνική επιτυχία στα επαγγελματικά σου θα σε κάνει να λάμψεις και να ξεχωρίσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα όπου έχεις αρκετές θετικές εξελίξεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σου. Γύρω στις 19 του μήνα κάποιοι από εσάς θα βιώσουν μια μεγάλη έκπληξη.

 

Σκορπιός

Ξεκινάς καινούρια πράγματα στη ζωή σου μέσα από τόλμη και αποφασιστικότητα. Με τη Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, θα επηρεαστείς σε θέματα σχέσεων, αλλά και νέων συνεργασιών που θα προκύψουν στη ζωή σου και ό,τι δεν λειτουργεί θα θελήσεις να το τελειώσεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Η εβδομάδα αυτή έρχεται στη ζωή σου να κάνει την ανατροπή. Μια νέα ερωτική σχέση ξεκινά, ή μια επανασύνδεση ξανάρχεται στη ζωή σου να σου την ανατρέψει.

Δεύτερο δεκαήμερο

Το εργασιακό σου κομμάτι είναι αυτό που βελτιώνεται και θα πάρεις αυτοεπιβεβαίωση πλέον από τη δουλειά σου. Γενικά θα ανέβεις αρκετά και η ψυχολογία σου θα αλλάξει προς το θετικό.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια οικονομική ευκαιρία, έρχεται στη ζωή σου που θα σε οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία. Ακόμη και αν δεν έχεις εργασία και ψάχνεις, τόλμησε και θα βρεις.

 

Τοξότης

Αρκετές πιέσεις και εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ίσως και η λήψη κάποιων ευθυνών σε ξεβολέψει, αλλά θα λειτουργήσει για σένα ως μια σανίδα σωτηρίας. Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, θα επηρεάσει θέματα εργασίας, αλλά και υγείας. Ίσως θελήσεις να αποκτήσεις κάποια καλή συνήθεια.

Πρώτο δεκαήμερο

Ξεπερνάς κάποια προβλήματα που είχαν να κάνουν με το παρελθόν και νιώθεις καλύτερα. Ίσως προκύψει και ένα ταξίδι απρόβλεπτο.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θα περάσεις αρκετά καλά αυτό το διάστημα με παρέες και φίλους που θα σε ανανεώσουν. Ήρθε η στιγμή που η γαλήνη και η ηρεμία που χρειαζόσουν από το εξωτερικό περιβάλλον, τη βρίσκεις μέσα σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια ευκαιρία μέσα από τον επαγγελματικό τομέα, έρχεται να σε βοηθήσει να κάνεις την επιθυμητή αλλαγή που θέλεις. Ίσως όμως προκύψει και κάτι έντονα ερωτικό.

 

Αιγόκερος

Ευχάριστα νέα για εσένα καθώς έρχεται κάτι που αλλάζει τη ζωή σου και βοηθά στο να ανέβεις ψυχολογικά. Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, βοηθά τα ερωτικά σου και μπορεί να σου φέρει ένα καινούριο έρωτα ή και ένα παιδί σε όσους θέλουν να γίνουν γονείς.

Πρώτο δεκαήμερο

Θα περάσεις αρκετά καλά, καθώς θα είσαι δημιουργικός και θα έχεις διάθεση για φλερτ και παιχνίδι. Ίσως κάτι που θα μάθεις σε ταράξει προσωρινά, αλλά θα έχει μικρή ένταση.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια νέα επαγγελματική επιτυχία έρχεται στη ζωή σου. Ίσως και κάποια αλλαγή στον εργασιακό σου χώρο προκύψει ή και κάποια μετακόμιση για λόγω δουλειάς.

Τρίτο δεκαήμερο

Ένα γεγονός που εξελίσσεται, θα σου φέρει λύση κυρίως σε σχέση με τα οικονομικά σου, καθώς κάτι που περίμενες πολύ, δείχνει πώς γίνεται και σου λύνει τα χέρια.

 

Υδροχόος

Η οικογένεια και το σπίτι θα είναι η προτεραιότητά σου για αυτό το διάστημα. Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, σε βοηθά σε θέματα σπιτιού. Ίσως προκύψει μια μετακόμιση ή γενικότερα μια ανακαίνιση που σχεδίαζες εδώ και καιρό μπαίνει σε εφαρμογή.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποια νέα που περίμενες εδώ και καιρό, δείχνουν να εξελίσσονται και να προχωρούν τα πράγματα της ζωής σου προς το καλύτερο.

Δεύτερο δεκαήμερο

Δημόσιες σχέσεις και παρέες θα σε απασχολήσουν αυτές τις ημέρες και επίσης ενδέχεται να γίνει κάτι πολύ δυνατό στα ερωτικά σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευκαιρία στο να αποδείξεις την αξία σου και τελικά να βγεις μπροστά σε κάτι που περίμενες εδώ και καιρό, θα σου δώσει δύναμη και κουράγιο για να έχεις συνέχεια.

 

Ιχθύες

Κάποια νέα σε σχέση με αδέρφια ή άτομα συγγενικού περιβάλλοντος έρχονται να σας φέρουν προ εκπλήξεων.

Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, φέρνει ευχάριστες μετακινήσεις και κέρδη μέσα από κοντινά άτομα ή μικρά ταξίδια.

Πρώτο δεκαήμερο

Επαφές με φίλους και κοντινά άτομα, δείχνουν να σε ανανεώνουν και να αλλάζεις σταδιακά ένα τρόπος αντίληψης για τα πράγματα γύρω σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θα έχεις αρκετή δημιουργικότητα και μπορείς να περάσεις καλά, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος και εφαρμόζοντας τα ταλέντα σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια ξαφνική επαγγελματική επιτυχία ή κάποια έκτακτα κέρδη, θα έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου.

 

 

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com