Κριός

Ο Ερμής που για καιρό σε ταλαιπωρούσε σε σχέση με το κομμάτι της επικοινωνίας σου, πλέον ορθοδρομεί και πλέον μπορείς να βελτιώσεις θέματα της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια περίοδος όπου βάζεις σε τάξη τις διαπροσωπικές σου επαφές, οι οποίες περνούν σε ένα άλλο επίπεδο. Σε σχέση με την καθημερινότητά σου όμως, υπάρχουν αρκετές πιέσεις στον τομέα εργασίας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός και είσαι μια κατάσταση, όπου προσπαθείς να πετύχεις πράγματα εξελίσσοντας την εργασία σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα με αρκετές ανατροπές, ευχάριστες και δυσάρεστες ταυτόχρονα. Εναλλαγές γεγονότων που σε βάζουν σε μια κατάσταση, όπου πρέπει να τολμήσεις να αποφασίσεις πράγματα, ώστε να λύσεις θέματα.

Ταύρος

Κινήσεις και επαφές σε σχέση με τη δουλειά σου απαιτούν προσοχή, κυρίως ως προς τη διαχείριση. Προς το τέλος της εβδομάδος με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου, θα μπορέσεις να νιώσεις πώς τα πράγματα κινούνται με ένα θετικό τρόπο ως προς εσένα.

Πρώτο δεκαήμερο

Με αρκετή μυστικοπάθεια αλλά και δολοπλοκία, βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου, που γενικά προετοιμάζεις καταστάσεις  πίσω από τα πράγματα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Νιώθεις μεγάλη πίεση και συνάμα ψυχολογική ένταση σε σχέση με την καθημερινότητά σου. Προς τα μέσα της  εβδομάδας ενδέχεται να σου τύχει μια ευκαιρία, ώστε να μπορέσεις να νιώσεις δικαιωμένος.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα αρκετά αισθησιακή για εσένα, καθώς πάθη και έρωτες σε τριγυρνούν και ζεις κάτι μοιραίο.

Δίδυμοι

Το ότι ο Ερμής ορθοδρομεί και πλέον μπορεί να επικοινωνήσεις με τον τρόπο που θέλεις σε σχέση με τους γύρω σου, είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Θα ασχοληθείς αυτό το διάστημα με θέματα που έχουν να κάνουν με ομάδες ή συλλόγους.

Πρώτο δεκαήμερο

Η εξωτερική πίεση είναι ένα κομμάτι που βιώνεις έντονα αυτή την περίοδο και απαιτείται από εσένα σκληρή δουλειά για να πετύχεις, καθώς δοκιμάζεσαι σε διάφορους τομείς της ζωής σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα που ευνοείσαι σε επαγγελματικά ζητήματα και θα πρέπει να δείξεις ζήλο και αγωνιστικότητα για να πετύχεις σε θέματα που σε αφορούν.

Τρίτο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά σε επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά ζητήματα. Ίσως χρειαστεί βέβαια να επιμείνεις λίγο παραπάνω σε θέματα που θέλεις να πετύχεις και να μην φερθείς αδιάφορα.

Καρκίνος

Καταστάσεις και γεγονότα σε σχέση με την εργασία σου, σε κάνουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και ίσως να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον συγκεκριμένο τομέα.

Πρώτο δεκαήμερο

Θέματα με εργασία απαιτούν πρωτοβουλία από εσένα στο να μπορέσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας τις κινήσεις που θέλεις. Άλλωστε με τον Ερμή ορθόδρομο, έχεις την ικανότητα να μπορείς πλέον να στηρίζεις ότι θέλεις να κάνεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αρκετές δυνατότητες εξέλιξης στα επαγγελματικά αλλά και στα ερωτικά σου και φυσικά αυτό το διάστημα έχεις και τη στήριξη τρίτων ατόμων σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Ίσως κάποια θέματα πάρουν μια τροπή διαφορετική σε  σχέση με αυτό που θέλεις να κάνεις και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις.

Λέων

Θέματα με ταξίδια ή και σπουδές έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να βρεις τρόπους να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Νέες γνωριμίες και ευκαιρία για ευχάριστες για εσένα μετακινήσεις, σε οδηγούν σε γνωριμίες με ανθρώπους που μπορείς να περάσεις καλά και να προωθήσεις σχέδια σε θέματα εργασίας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες στα αισθηματικά σου αλλά και στα οικονομικά σου αν και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδια σου, η τύχη είναι με το μέρος σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Το οικονομικό είναι αυτό που έχει προτεραιότητα και θα διαπιστώσεις ευκαιρίες εξέλιξης. Προσοχή προς το Σαββατοκύριακο σε θέματα υγείας. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές.

Παρθένος

Πλέον με τον Ερμή ανάδρομο από την αρχή της εβδομάδος, μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα και να βάλεις σε πλώρη νέα σχέδια. Θέματα με οικονομικά σε σχέση με τρίτους θα σε απασχολήσουν. Ίσως έρθει κάτι σωτήριο μέσα από όλη αυτή την κατάσταση.

Πρώτο δεκαήμερο

Η πίεση και η δουλειά αυτό το διάστημα είναι αναπόφευκτη για εσένα. Ευκαιρίες για τακτοποίηση οικονομικών έρχονται για να σου προσφέρουν την ηρεμία που χρειάζεσαι.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια ήρεμη περίοδος για εσένα αρχίζει και έχεις μεγάλη ευκαιρία να είσαι τυχερός σε κάτι που θα έρθει στη ζωή σου ως απομηχανής Θεός.

Τρίτο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο να σε βοηθά, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητές και γιατί όχι να ζήσεις έναν μοναδικό έρωτα.

Ζυγός

Οι σχέσεις σου με τους άλλους έρχονται σε πρώτο πλάνο στη ζωή σου και προσπαθείς να βελτιώσεις καταστάσεις αντιμετωπίζοντας καταστάσεις μέσα από διαφορετικές οπτικές.

Πρώτο δεκαήμερο

Θέματα που σε απασχολούν σε σχέση με άλλους, ήρθε η στιγμή να τα διαχειριστείς και να βρεις τη χρυσή τομή.  Ωστόσο και θέματα με κάποιον από τους δυο γονείς θα σε προβληματίσουν προς το τέλος της εβδομάδος.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα αρκετά θετική για γνωριμίες και σχέσεις κυρίως ερωτικού ενδιαφέροντος. Προσοχή βέβαια σε θέματα εντάσεων από μεριάς σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Κάποιες δυσκολίες σε σχέση με το σπίτι ή γενικότερα την οικογένεια θα σε αποπροσανατολίσουν και ίσως σε κάνουν να επαναπροσδιορίσεις καταστάσεις.

Σκορπιός

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με την υγεία σου και ίσως αλλάξεις κάποιες συνήθειες τις οποίες θα εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Θα θελήσεις να βάλεις μια τάξη στον τομέα της εργασίας σου και να διευθετήσεις πράγματα, ώστε να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ανοδική πορεία και βρίσκεις μεθόδους ώστε να μπορέσεις να τα αυξήσεις. Προσοχή όμως, έκτακτα θέματα προς το τέλος της εβδομάδας θα σε πιέσουν και θα σε αποπροσανατολίσουν.

Τρίτο δεκαήμερο

Αλλαγές στην καθημερινότητά σου μέσα από νέες ευθύνες που προκύπτουν και απαιτούν από σένα το κομμάτι τόσο της ευθύνης όσο και της δημιουργικότητας.

Τοξότης

Ξεκαθαρίσματα στον τομέα των ερωτικών. Ίσως βελτιωθεί μια σχέση, όπως επίσης μπορεί να προβείς και σε διάλυση αυτής. Για τους γονείς θέματα με παιδιά θα έρθουν στο προσκήνιο αναζητώντας λύσεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Πίεση σε θέματα σχέσεων και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Βέβαια μπορεί να προκύψει και ένα νέο ξεκίνημα απρόβλεπτα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θέματα με οικονομικά και ίσως λήξη κάποιων συνεργασιών που δείχνουν πώς δεν πάει άλλο μια κατάσταση.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευχάριστες εκπλήξεις σε σχέση με τα ερωτικά σου. Σε θέματα παιδιών ενδέχεται να έρθει κάτι ξαφνικά καλό.

Αιγόκερος

Θέματα σπιτιού προκύπτουν αυτό το διάστημα. Πιθανό και το ενδεχόμενο μετακόμισης ή αλλαγής χώρου εργασίας.

Πρώτο δεκαήμερο

Πιέσεις ή και απογοητεύσεις σε σχέση με τα οικονομικά, σε ωθούν να πάρεις αποφάσεις για αλλαγή σχεδίων.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένος αυτό το διάστημα, καθώς οι απότομες αλλαγές στο χαρακτήρα σου, δεν θα σου βγουν σε καλό.

Τρίτο δεκαήμερο

Αρκετές αλλαγές και εντάσεις. Ίσως κάποιος χωρισμός έρχεται να δώσει ένα τέλος σε μια κατάσταση.

Υδροχόος

Απρόβλεπτες αλλαγές με ξαφνικά ταξίδια και κυρίως με θέματα με αδέρφια ή συγγενικά άτομα.

Πρώτο δεκαήμερο

Νέες επαφές και σχέσεις και βελτίωση στο επικοινωνιακό κομμάτι. Πιθανόν να προκύψουν και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Γενικά αυτή την περίοδο θες να διορθώσεις λάθη της προηγούμενης περιόδου και βιάζεσαι να τελειώσεις δουλειές.

Προσοχή στις μετακινήσεις σας στα μέσα της εβδομάδος.

Τρίτο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς και η Νέα Σελήνη από τον Κριό, ίσως σου φέρει μια έκπληξη σε σχέση με τον ερωτικό τομέα ή και τον τομέα δουλειάς.

Ιχθύες

Νέοι τρόποι σε σχέση με τα οικονομικά σου φαίνεται να έρχονται και να σου δίνουν την ευκαιρία που περίμενες εδώ και καιρό.

Πρώτο δεκαήμερο

Επιτέλους μπορείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου και να σχεδιάσεις θέματα για το μέλλον σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ένας στόχος σου πραγματοποιείται μέσα από μια αλλαγή που έκανες εδώ και καιρό και τώρα έρχεται η δικαίωση.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια πληγή, μια κατάσταση που γενικότερα σε πονούσε, έρχεται να βάλει ένα τέλος και ανοίγει ο δρόμος προς νέους ορίζοντες.

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com