Κριός

Ευκαιρία για επαφές και γνωριμίες και γενικότερα διεύρυνση του κύκλου σου, με πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Προς το τέλος της εβδομάδος βοηθά στο να πιάσεις πραγματικά μια ευκαιρία.

Πρώτο δεκαήμερο (21 Μαρτίου-30  Μαρτίου)

Μια εβδομάδα με ευκαιρία για νέες γνωριμίες και έρωτες με σκοπό κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου, έρχεται για να σου δώσει το έναυσμα να ξεκινήσεις νέα και ευχάριστα πράγματα. Είναι μια καλή περίοδος για να ξεπεράσεις θέματα του παρελθόντος.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-10 Απριλίου)

Μέσα από γνωριμίες και δημόσιες  σχέσεις, είναι ευκαιρία να μπορέσεις να βρεις μια εργασία ή γενικά να αυξήσεις τα οικονομικά σου.

Τρίτο δεκαήμερο (11-20 Απριλίου)

Πρέπει να προσέχεις το πώς αντιδράς σε σχέση με άλλους και γενικότερα να δώσεις προσοχή στις μετακινήσεις σου.

 

Ταύρος

Ίσως αναθεωρήσεις κάποια θέματα και πρέπει να δεις από την αρχή κάποιο θέμα που σε απασχολεί. 21 με 22 του μηνός δεν θα πρέπει να αφήσεις ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Πρώτο δεκαήμερο (21 Απριλίου -1 Μαίου)

Χτίζεις καινούρια πράγματα και είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο σου για να πετύχεις. Μην αφήσεις τρίτα άτομα να επέμβουν.

Δεύτερο δεκαήμερο  (1-10 Μαίου)

Αυτές τις ημέρες θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου, τόσο με οικεία όσο και με τρίτα άτομα στη ζωή σου και θα πρέπει να προσέξεις τι έχει προτεραιότητα στο να προωθήσεις τα δικά σου σχέδια και όχι των άλλων.

Τρίτο δεκαήμερο (11-20 Μαίου)

Μη δώσεις τροφή σε άλλους να μιλούν για σένα. Ίσως να λειτουργήσεις μυστικά και με αρκετή σύνεση, φανεί χρήσιμο.

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να μπορέσεις να επαναπροσδιορίσεις στόχους και καταστάσεις. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να αποφασίσεις σοβαρά πράγματα.

Πρώτο δεκαήμερο (21-31 Μαίου)

Ευκαιρία για να βελτιωθούν τα οικονομικά σου, μέσα από μια νέα πρόταση ή και κάποια συνεργασία που θα έρθει απρόσμενα στη ζωή σου.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-10 Ιουνίου)

Πολλές συζητήσεις και ευκαιρίες με σκοπό το οικονομικό κέρδος, σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις νέους ορίζοντες.

Τρίτο δεκαήμερο (11-21 Ιουνίου)

Περνάς μια περίοδος χαλάρωσης και ξεκούρασης και προετοιμάζεις το έδαφος για καινούρια πράγματα. Προσοχή όμως μην αφεθείς πολύ.

 

Καρκίνος

Πρώτο δεκαήμερο (22 Ιουνίου- 1 Ιουλίου)

Είναι μια περίοδος, όπου θα πρέπει να προωθήσεις σχέδια και καταστάσεις που έχουν σχέση με σένα. Προσοχή λίγο στα οικονομικά.

Δεύτερο δεκαήμερο (2-12 Ιουλίου)

Μια περίοδος όπου μπορείς να περάσεις αρκετά καλά και μάλιστα να πραγματοποιήσεις προς τα μέσα της εβδομάδος, ένα σχέδιο ή στόχο που σκέφτεσαι εδώ και καιρό.

Τρίτο δεκαήμερο (13-22 Ιουλίου)

Με έντονη δράση ξεκινά αυτή η εβδομάδα, καθώς έχεις να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες, αλλά παράλληλα να μην αφήσεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

 

Λέων

Αυτό το διάστημα θέματα που αφορούν τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Πολύ πιθανόν να προκύψει και μια νέα συνεργασία. Προσοχή βέβαια στα σκάνδαλα γύρω από την εργασία σου.

Πρώτο δεκαήμερο (23 Ιουλίου -2 Αυγούστου)

Ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας σου, καθώς προκύπτουν προτάσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ίσως όμως έρθει και ένας νέος έρωτας στη ζωή σου.

Δεύτερο δεκαήμερο (3-12 Αυγούστου)

Αρχίζουν οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να προσέξεις όλες τις παραμέτρους, αν θέλεις να πετύχεις. Βρίσκεις παράλληλα και την ηρεμία που είχες χάσει εδώ και καιρό.

Τρίτο δεκαήμερο (13-23 Αυγούστου)

Μια εβδομάδα προετοιμασίας νέων καταστάσεων καθώς έχεις χρόνο πλέον να δεις πώς θα δράσεις από δω και πέρα και είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την αλλαγή που επιθυμείς.

 

Παρθένος

Το διάστημα αυτό ίσως χρειαστεί να επισημοποιήσεις κάποια πράγματα και να πας κάποιες καταστάσεις λίγο πιο πέρα. Προς το τέλος της εβδομάδος πιθανόν να σας έρθει μια νέα πρόταση.

Πρώτο δεκαήμερο (24 Αυγούστου- 1 Σεπτεμβρίου)

Ευκαιρία να ανανεωθείς κυρίως μέσα από δημόσιες σχέσεις και επαφές με καινούρια άτομα που θα σε βοηθήσουν αργότερα να πετύχεις στόχους.

Δεύτερο δεκαήμερο (2 -12 Σεπτεμβρίου)

Τα ερωτικά σου περνούν την καλύτερη περίοδο και ίσως ένας νέος έρωτας σου χτυπήσει την πόρτα. Για τους δεσμευμένους όμως, θα έχουν μια επιτυχία με θέματα παιδιών.

Τρίτο δεκαήμερο (13-22 Σεπτεμβρίου)

Αυτές τις ημέρες θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εμπόδια του παρελθόντος και θα νιώσεις πώς ξεκινάς από την αρχή σε κάποια θέματα που σε αφορούν.

 

Ζυγός

Αυτό το διάστημα θα βρεθεί ένα άτομο που θα σε βοηθήσει να ανέλθεις επαγγελματικά, είτε με την εύρεση μιας εργασίας, είτε με το να φανείς και να ξεχωρίσεις μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα δουλειά.

Πρώτο δεκαήμερο (23 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου)

Νιώθεις πώς πιέζεσαι αρκετά και πρέπει να δουλέψεις λίγο ακόμη με κάποια θέματα. Δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ευκαιρίες στο χώρο δουλειάς.

Δεύτερο δεκαήμερο (4-14 Οκτωβρίου)

Αυτές τις ημέρες θα έχεις ευκαιρία να αυξήσεις τα οικονομικά σου, θα έχεις προνοητικότητα και θα προλαμβάνεις καταστάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο (14-22 Οκτωβρίου)

Ευκαιρίες για αλλαγές τόσο στο χώρο κατοικίας ή στο χώρο εργασίας. Είναι στιγμή που μπορείς να ανανεωθείς.

 

Σκορπιός

Οι εξελίξεις της εβδομάδας σε βοηθούν να προωθήσεις νέα πράγματα για εσένα και να δείξεις ένα προφίλ το οποίο για καιρό άφηνες πίσω.

Πρώτο δεκαήμερο (23 Οκτωβρίου -1 Νοεμβρίου)

Η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη για εσένα, καθώς αρκετές υποχρεώσεις μαζεμένες που απαιτούν από σένα τώρα λύση. Είσαι όμως πολύ δημιουργικός και ευέλικτος και μπορείς να τα καταφέρεις.

Δεύτερο δεκαήμερο (2-11 Νοεμβρίου)

Αυτές τις ημέρες νιώθεις πώς παίρνεις μια αναγνώριση από τη δουλειά σου μετά από κόπους χρόνων. Τυχερός είσαι επίσης και σε θέματα που αφορούν εξωτερικό. Ίσως προκύψει και μια πρόταση σε σχέση με κάποια προαγωγή.

Τρίτο δεκαήμερο (12-22 Νοεμβρίου)

Λειτουργείς κάπως μυστικά αυτές τις ημέρες και προσπαθείς να δεις τι είναι πιο καλό για εσένα μέσα από ευκαιρίες που φαίνονται πώς ανοίγουν στη ζωή σου. Κάνε τις κατάλληλες συζητήσεις αλλά μη παίρνεις ακόμη αποφάσεις.

  

Τοξότης

Μυστικές συζητήσεις και επαφές, βοηθούν την προώθηση των σχεδίων σου.

Πρώτο δεκαήμερο (23 Νοεμβρίου -2 Δεκεμβρίου)

Ταξίδια και μετακινήσεις σε βοηθούν να περάσεις καλά και να ανανεωθείς, αλλά και να πετύχεις σε ένα θέμα δουλειάς που θέλεις.

Δεύτερο δεκαήμερο (3-12 Δεκεμβρίου)

Τα πράγματα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια ίσως σε ταλαιπωρήσουν και χρειαστεί πλέον να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτό το θέμα.  Σε θέματα καριέρας όμως θα έχεις ευκαιρίες.

Τρίτο δεκαήμερο (13-21 Δεκεμβρίου)

Αναθεωρείς κάποια πράγματα και αρχίζεις να βλέπεις καταστάσεις με άλλο μάτι. Επανεξέτασε και προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε κάτι συγκεκριμένο.

 

Αιγόκερος

Μια εβδομάδα ευκαιρίας σε θέματα επαγγελματικών. Για να το πετύχεις όμως θα πρέπει να προκαλέσεις καταστάσεις.

Πρώτο δεκαήμερο (22-31 Δεκεμβρίου)

Μια νέα γνωριμία με ερωτικό υπονοούμενο, έρχεται στη ζωή σου και θα είναι σαν έκπληξη για εσένα, καθώς θα σου ανατρέψει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις εσύ τα πράγματα.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-10 Ιανουαρίου)

Αυτές τις ημέρες θα νιώσεις μια απελευθέρωση από καταστάσεις και γεγονότα που σε ταλαιπωρούν και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Τρίτο δεκαήμερο (11-19 Ιανουαρίου)

Μυστικές καταστάσεις και θέματα είναι αυτά που θα λειτουργήσουν έντονα αυτήν την περίοδο. Ίσως και μια νέα ερωτική γνωριμία έρθει απρόβλεπτα.

 

Υδροχόος

Είναι ευκαιρία να ανανεωθείς και να δεις τα πράγματα μέσα από μια νέα οπτική καθώς βοηθούν οι εξελίξεις.

Πρώτο δεκαήμερο (20-29 Ιανουαρίου)

Ανανέωση μέσα από οικονομικά και επαγγελματικά που ανοίγουν στη ζωή σου ως εκ δια μαγείας.

Δεύτερο δεκαήμερο (30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου)

Επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται στη κατάλληλη περίοδο για εσένα, ώστε να σε ανανεώσουν και να αποδείξεις αυτό που αξίζεις.

Τρίτο δεκαήμερο (9-19 Φεβρουαρίου)

Νιώθεις ευχάριστα πράγματα με αρκετές εκπλήξεις να έρχονται στη ζωή σου και να σε βοηθούν να ξεπεράσεις το ψυχολογικό σου.

 

Ιχθύες

Αυτές τις μέρες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τη διαίσθησή σου και να τη χρησιμοποιήσεις δημιουργικά ώστε να λύσεις θέματα.

Πρώτο δεκαήμερο (20-29 Φεβρουαρίου)

Θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός και θα θέλεις να προωθήσεις τα σχέδια σου με κάθε τρόπο.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-9 Μαρτίου)

Γνωριμίες και σχέσεις σε βοηθούν για να ανανεωθείς. Ίσως και ένα όνειρο σου πραγματοποιηθεί.

Τρίτο δεκαήμερο (10-20 Μαρτίου)

Η κατάσταση στο να βάλεις τα θεμέλια για κάτι καινούριο είναι έτοιμη, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις σχέδια.

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com