Κριός

Με τον Ερμή ανάδρομο μέσα στο δικό σου ζώδιο, περιμένεις φιλίες και γεγονότα από το παρελθόν.

Πρώτο δεκαήμερο

Η ένταση είναι ένα κομμάτι που δεν θα λείψει αυτή τη βδομάδα από την καθημερινότητά σου. Ωστόσο με λίγο παρόρμηση και μαχητικότητα πιθανόν να γίνει κάτι καλό στον εργασιακό σου τομέα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Κάποιες καινούριες αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τα σχέδια σου ή και να μπορέσεις να κινηθείς με ένα διαφορετικό τρόπο από ότι έκανες ως τώρα. Κάποια σχέση από το παρελθόν σου ξαναχτυπά την πόρτα.

Τρίτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα με αρκετές ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Βέβαια δεν θα λείψει και ο αστάθμητος παράγοντας, οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα.

Ταύρος

Κρυφές σχέσεις και συναντήσεις ή ακόμη και συνομωσίες έρχονται να σου αναστατώσουν την καθημερινότητα.

Πρώτο δεκαήμερο

Το διάστημα αυτό είναι αρκετά καυτό, ώστε να προσέξεις σχόλια και καταστάσεις που δημιουργούνται προς εσένα και γενικότερα, τα πισώπλατα χτυπήματα. Κυρίως στον τομέα της δουλειάς σου, απαιτείται αρκετή προσοχή ως προς τις κινήσεις σου. Πιθανή ακύρωση σχεδίων.

Δεύτερο δεκαήμερο

Προσοχή στις συζητήσεις και στα κακόβουλα σχόλια σε σχέση με τον εργασιακό σου χώρο. Ωστόσο, κάτι πολύ καλό γίνεται, το οποίο έρχεται ξαφνικά να σε δικαιώσει.

Τρίτο δεκαήμερο

Επαγγελματικές καταστάσεις και συμφωνίες μέσα από ένα κρυφό παρασκήνιο, το οποίο θα έχεις προκαλέσει εσύ. Ίσως και μια σχέση παλιά ξαναφουντώσει.

Δίδυμοι

Με ανάδρομο Ερμή αυτή τη φορά, πρέπει να προσέχεις τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις σου. Ωστόσο είναι μια πολύ καλή εποχή για σένα να οργανώσεις σχέδια και καταστάσεις που θα ρυθμίσουν το μέλλον σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Προβλήματα και γενικότερα μπερδέματα μέσα από τη δουλειά σου, καθώς αντιμετωπίζεις αρκετές αναποδιές. Ευνοείσαι όμως, σε ότι έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές που μπορείς να δικτυωθείς σε χώρους που θέλεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αρκετές ευκαιρίες μέσα από δημόσιες  σχέσεις και γνωριμίες. Πιθανή εμφάνιση ενός έρωτα ή και μια παλιά γνωριμία να εξελιχτεί σε κάτι ερωτικό.

Τρίτο δεκαήμερο

Αρκετές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου τομέα, από την εύρεση μιας εργασίας ή ακόμη και την προώθηση της εργασίας σου μέσα από φίλους ή γνωστούς.

Καρκίνος

Αρκετές ανατροπές σε καταστάσεις μέσα από την καθημερινότητά σου, ξεβολεύεσαι από πολλά πράγματα που έκανες ως τώρα, καθώς προκύπτουν νέες συνθήκες στη ζωή σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια φάση που σε προβληματίζουν αρκετά στο πώς πρέπει να κινηθείς και που. Ίσως η πίεση να είναι αυξημένη για σένα, ωστόσο θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις πράγματα για να μπορέσεις να τα καταφέρεις το επόμενο διάστημα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Κάποια ευκαιρία σε θέματα επαγγελματικών και οικονομικών αρχίζει να φαίνεται και να ξεπροβάλλει εκεί που δεν το περίμενες. Ίσως κάποιοι άνθρωποι προσπαθήσουν να προωθήσουν τα σχέδια σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Νέες γνωριμίες και γενικά καινούριες σχέσεις στη ζωή σου, σε βοηθούν στην πραγμάτωση σχεδίων σου.

Λέων

 Πρώτο δεκαήμερο

Με αρκετές μετακινήσεις σε βρίσκει αυτό το διάστημα, είτε από θέματα σπουδών, είτε γιατί θέλεις να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Οι ευκαιρίες είναι αρκετές και βρίσκονται μπροστά σου. Προσοχή σε εντάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Κάποιο ταξίδι είτε στο εξωτερικό, είτε στο εσωτερικό θα βοηθήσει στο να καταφέρεις κάτι που περιμένεις εδώ και καιρό. Προσοχή στο ανοσοποιητικό.

Τρίτο δεκαήμερο

Το επαγγελματικό σου είναι ένας τομέας που βλέπει να ανθίζει και να πηγαίνουν τα πράγματα όλο και καλύτερα, ώστε να μπορείς να έχεις την ανάλογη δυνατότητα να επεκταθείς στον τομέα που έχεις βάλει στόχο.

Παρθένος

Η εβδομάδα αρχίζει με ένα χαώδη ρυθμό, ωστόσο γρήγορα κατανοείς το τι γίνεται και προσπαθείς να προλάβεις καταστάσεις, αλλά και να διορθώνεις θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποιες πιέσεις σε σχέση με θέματα σπιτιού ή γενικότερα παιδιών ή οικογένειας καθυστερούν τα σχέδια σου. Ωστόσο πιθανόν να υπάρξει ένα είδος οικονομικής βοήθειας από τρίτους.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ένας έρωτας ή κάποιο νέο χόμπι πιθανόν να εμφανιστεί στη ζωή σου και να νιώσεις αρκετή ευφορία και αισιοδοξία.

Τρίτο δεκαήμερο

Προσπαθείς να επανορθώσεις πράγματα του παρελθόντος και το κάνεις με έντονο τρόπο. Έρωτας και μια σχέση με πάθος πιθανόν να προκύψει από κάτι απρόσμενο.

Ζυγός

Μια περίοδος από το παρελθόν ανακατεύεται αρκετά στη ζωή σου, προσπαθώντας να σου δείξει πώς να διορθώσεις πράγματα, αλλά και πώς να προστατευτείς από επιπολαιότητες.

Πρώτο δεκαήμερο

Νέες ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικού αλλά και προσωπικού τομέα, έρχονται για να σε βοηθήσουν να ξαναβρείς τη χαμένη σου δύναμη και να πιστέψεις ξανά στον εαυτό σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Έρωτας από το παρελθόν έρχεται ξανά στην πόρτα σου και πρέπει να χειριστείς καταστάσεις, αν δεν θέλεις να έχεις απρόβλεπτα γεγονότα.

Τρίτο δεκαήμερο

Κάτι καινούριο έρχεται στη ζωή σου, ένα είδος νέου ξεκινήματος που δείχνει αρκετό ενδιαφέρον και σε βοηθά να δεις τα πράγματα με νέο μάτι.

Σκορπιός

Ένα διάστημα αρκετά έντονο για σένα, καθώς έχεις πολλές μετακινήσεις και είσαι συνεχόμενα με κόσμο, κάτι που θα σου ταράξει λίγο τα νερά.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποια θέματα ίσως σε ταράξουν περισσότερο, ωστόσο βοηθά να μπορέσεις να συγκρουστείς με άτομα και τελικά να αποδείξεις την αξία σου. Προσοχή στο ανοσοποιητικό.

Δεύτερο δεκαήμερο

Επαγγελματικά είναι μια περίοδος που σε βοηθά αρκετά να προωθήσεις σχέδια, αλλά με λίγη προσοχή ως προς τις κινήσεις σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Τα ερωτικά σου θα είναι από το πιο δυνατό σου κομμάτι αυτή την περίοδο, που θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Και ίσως και κάποια βοήθεια σε επαγγελματικά σε κάνει να νιώσεις τρομερή αισιοδοξία.

Τοξότης

Μια εβδομάδα λίγο δύσκολη για τα οικονομικά σου, αν και είναι ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις πράγματα που θέλεις να κάνεις και να περάσεις στο κομμάτι της οργάνωσης.

Πρώτο δεκαήμερο

Ίσως έρχεται κάτι σιγά-σιγά στη ζωή σου, ωστόσο έχεις μάθει στα γρήγορα αποτελέσματα και σε στεναχωρεί που πρέπει να περιμένεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Έρωτες και σχέσεις από τα παλιά, ξεπροβάλλουν στη ζωή σου δίνοντας τη δυνατότητα να ξαναζήσεις το όνειρο.

Τρίτο δεκαήμερο

Ανοίγονται πόρτες στη ζωή σου για επαγγελματική ευκαιρία και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς τις ευκαιρίες. Τα ερωτικά σου είναι σε μια χρυσή περίοδο.

Αιγόκερος

Οι αντιδράσεις σου θα είναι αρκετά έντονες και για το λόγω αυτό, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά τις μετακινήσεις σου και γενικά την επαφή σου με τους άλλους.

Πρώτο δεκαήμερο

Πιέζεσαι αρκετά αυτό το διάστημα και προσπαθείς να βρεις λύσεις. Ίσως είναι λίγο περίεργα τα πράγματα για εσένα, σταδιακά όμως βρίσκεις διεξόδους.

Δεύτερο δεκαήμερο

Η σχέση με τους δικούς σου είναιτο θέμα που θα σε απασχολήσει αυτή τη βδομάδα και θα πρέπει να έχεις αρκετή διπλωματία για να χειριστείς καταστάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα κυρίως ερωτικό για σένα, καθώς ερωτεύεσαι και νιώθεις γεμάτος. Αν και υπάρχουν καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά, προσπαθείς να ξεφύγεις και να βρεις τρόπους χαλάρωσης.

Υδροχόος

Αρκετές επαφές με κόσμο, βοηθιέσαι αρκετά αν δεν μείνεις παγιωμένος. Ίσως κάποιες φορές οι συνθήκες για σένα να είναι δύσκολες, αλλά θα πρέπει να κάνεις τη διαφορά.

Πρώτο δεκαήμερο

Το διάστημα αυτό βοηθά μέσα από κοινωνικές επαφές και γνωριμίες να μπορέσεις να βοηθηθείς. Αν και μερικές φορές μπορεί να νιώσεις απόρριψη από τους γύρω σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μέσα από φιλίες αλλά και παλιές επαφές, έχεις την ευκαιρία να μπορέσεις να διορθώσεις καταστάσεις και να ξανανιώσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια βοήθεια από θέματα επαφών βοηθά στα οικονομικά σου, αλλά και στην εύρεση μιας νέας εργασίας. Θα πρέπει να δείξεις τα ταλέντα στους γύρω σου, για να μπορέσεις να έχεις επιτυχίες.

Ιχθύες

Αυτό το διάστημα οι επαφές και οι φίλοι είναι αυτοί που είτε θα σε βοηθήσουν, είτε θα σε οδηγήσουν σε λάθη, οπότε χρειάζεται να έχεις έντονη διαίσθηση σε ότι κάνεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου θα είναι λίγο δύσκολα αυτό το διάστημα. Αν και γενικότερα, επειδή θα έχεις βοήθεια από τρίτα άτομα, θα ξεχαστείς και θα περάσεις καλά.

Δεύτερο δεκαήμερο

Η περίοδος αυτή σε βοηθά κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, καθώς έρχονται είτε χρήματα από παρελθόν ή βοήθεια οικονομική από άτομα του παρελθόντος.

Τρίτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι αυτά που πηγαίνουν καλύτερα αυτή την περίοδο. Πιθανόν μια γνωριμία μέσα από περίεργες συνθήκες αρχίσει να εξελίσσεται σε κάτι ερωτικό.

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com